Laden...

Katoenen tassen bedrukken

Laat op korte termijn mooie katoenen tassen of een prachtige canvas tas bedrukken. Het ideale relatiegeschenk voor uw bedrijf! Deze kunnen we leveren binnen vijf werkdagen. Wij verzorgen een digitaal voorbeeld en ook kunnen we u een sample toesturen. Zet de tassen in tijdens beurzen, congressen of andere evenementen.

Producten 1-12 van 43

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 43

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Katoenen tassen bedrukken met logo

Katoenen tassen zijn uiterst geschikt om meerdere malen te gebruiken. U kunt deze tassen laten bedrukken met uw logo, slogan of andere tekst. U kunt u order snel en gemakkelijk invoeren via de website. U ontvangt dan binnen enkele minuten een offerte in de mail en binnen een uur krijgt u een digitaal voorbeeld van het gekozen artikel met uw logo. Heeft u een kleine oplage nodig? Kijk dan eens bij: kleine oplage tassen bedrukken.

Katoenen tas bedrukken voor promotiemateriaal

Katoenen tassen zijn leuke geschenken om mee te geven bij een evenement. Deze kunnen de ontvangers meerdere malen gebruiken. Laat de tassen bedrukken zodat de gebruikers uw naam verspreiden. We kunnen de tassen bedrukken in meerdere kleuren en we kunnen zowel naam als logo drukken. We kunnen bedrukte tassen al leveren vanaf vijf werkdagen en onbedrukte tassen binnen vier dagen.

Canvas tas bedrukken

Wilt u meer informatie over het bedrukken van een canvas tas of over de levering? Als bedrijf is het een perfect promotiemateriaal om canvas tassen te laten bedrukken. Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie. Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden en kunnen u ook advies geven over welke product u zou kunnen inzetten voor uw campagne. Naast katoenen tassen is papieren tassen bedrukken bijvoorbeeld ook mogelijk. 

Bedrukte katoenen tassen

Laat uw katoenen tassen bedrukken met een mooie afbeelding, logo of tekst en gebruik het als weggever op een congres of evenement. Hoe gek het ook klinkt: mensen zijn nog steeds dol op relatiegeschenken die ze gratis kunnen krijgen ;-).

Canvas tassen bedrukken

Op zoek naar een stijlvolle manier om je spullen mee te nemen? Kijk dan eens naar onze canvas tassen! Deze tassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn perfect voor dagelijks gebruik. Bovendien zijn ze bedrukt met onze leuke en unieke ontwerpen, zodat u de wereld kunt laten zien dat u duurzaamheid serieus neemt.

Kijk op onze website in ons uitgebreide assortiment aan tassen. Ook heeft u de optie om via de website een sample aan te vragen.

Linnen tassen bedrukken

Wij hebben ook linnen tassen de kunnen worden bedrukt. Net weer even wat anders dan katoen en vaak duurzaam. Vraag naar de mogelijkheden van onze linnen tassen.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook eens de categorieën: Boodschappentassen bedrukken of Schoudertassen bedrukken