Laden...

Katoenen tassen bedrukken

Laat op korte termijn mooie katoenen tassen bedrukken. Deze kunnen we leveren vanaf vijf werkdagen. Wij verzorgen een digitaal voorbeeld en ook kunnen we u een sample toesturen. Zet de tassen in tijdens beurzen, congressen of andere evenementen.

Producten 1-12 van 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 41

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Katoenen tassen bedrukken met logo

Katoenen tassen zijn uiterst geschikt om meerdere malen te gebruiken. U kunt deze tassen laten bedrukken met uw logo, slogan of andere tekst. U kunt u order snel en gemakkelijk invoeren via de website. U ontvangt dan binnen enkele minuten een offerte in de mail en binnen een uur krijgt u een digitaal voorbeeld van het gekozen artikel met uw logo.

Katoenen tas bedrukken voor promotiemateriaal

Katoenen tassen zijn leuke geschenken om mee te geven bij een evenement. Deze kunnen de ontvangers meerdere malen gebruiken. Laat de tassen bedrukken zodat de gebruikers uw naam verspreiden. We kunnen de tassen bedrukken in meerdere kleuren en we kunnen zowel naam als logo drukken. We kunnen bedrukte tassen al leveren vanaf vijf werkdagen en onbedrukte tassen binnen vier dagen.

Katoenen tassen met bedrukking

Wilt u meer informatie over het bedrukken van de katoenen tas of de levering? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden en kunnen u ook advies geven over welke product u zou kunnen inzetten voor uw campagne.

Bedrukte katoenen tassen

Laat uw katoenen tassen bedrukken met een mooie afbeelding, logo of tekst en gebruik het als weggever op een congres of evenement. Hoe gek het ook klinkt: mensen zijn nog steeds dol op relatiegeschenken die ze gratis kunnen krijgen ;-).

Kijk op onze website in ons uitgebreide assortiment aan tassen. Ook heeft u de optie om via de website een sample aan te vragen.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook eens de categorieën: Boodschappentassen bedrukken of Schoudertassen bedrukken

Search engine powered by ElasticSuite