Laden...

Goedkope tassen bedrukken

Opzoek naar mooie bedrukte tassen met een logo? Bij relatiegeschenken kunnen we leveren in zowel kleine- als grote aantallen. Heeft u vragen of hulp nodig? Neem contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u informeren en adviseren over de mogelijkheden. Heeft u de goedkope tassen (zeer) snel nodig? Klik hier voor alle goedkope tassen die snel geleverd kunnen worden

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goedkope tassen bedrukken met logo

Wij kunnen op korte termijn grote aantallen goedkope tassen bedrukken met een logo en tekst. Deze bedrukte tassen kunnen we vanaf vijf dagen leveren bij u in huis. Wilt u liever onbedrukte artikelen dan kan dat ook. Deze kunnen we bij u leveren binnen vier werkdagen. We hebben de tassen in vele kleuren beschikbaar en deze kunnen we bedrukken in een kleur maar ook vaak full colour.

Goedkope tassen inzetten als promotiemateriaal

Wij hebben een ruim assortiment aan goedkope tasjes. Deze tasjes zijn zeer geschikt om in te zetten tijdens evenementen zoals beurzen en congressen. U kunt deze meegeven met klanten, medewerkers of andere relaties. U kunt de tasjes ook vullen met andere geschenken uit ons assortiment om zo een leuke goodiebag samen te stellen voor uw relaties. Wilt u een kleine oplage tassen bedrukken? Ook dit is geen probleem.

Goedkope tassen met bedrukking

Weet u nu nog niet precies waarvoor u de tassen wilt inzetten of heeft u vragen over de bedrukkingsmogelijkheden? Neem contact op met onze medewerkers. Zij kunnen met u meedenken en helpen met het vinden van het juiste artikel.

Bestel makkelijk en snel online. Wilt u liever eerst een offerte? Klik dan op offerte aanvragen en u ontvangt deze binnen enkele minuten in de mail. Daarnaast ontvangt u vrijblijvend van ons een digitaal voorbeeld.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook eens de categorieën: Strandtassen bedrukken, koeltassen bedrukken of katoenen tassen bedrukken.