Opzoek naar mooie bedrukte tassen met een logo tegen een voordelige prijs? Bij relatiegeschenken kunnen we leveren in zowel kleine- als grote aantallen. Heeft u vragen of hulp nodig? Neem contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u informeren en adviseren over de mogelijkheden. 

sort-descending

Goedkope tassen bedrukken met logo

Wij kunnen op korte termijn grote aantallen goedkope tassen bedrukken met een logo en tekst. Deze bedrukte tassen kunnen we vanaf vijf dagen leveren bij u in huis. Wilt u liever onbedrukte artikelen dan kan dat ook. Deze kunnen we bij u leveren binnen vier werkdagen. We hebben de tassen in vele kleuren beschikbaar en deze kunnen we bedrukken in een kleur maar ook vaak full colour.

Voordelige tassen inzetten als promotiemateriaal

Wij hebben een ruim assortiment aan goedkope tasjes. Deze tasjes zijn zeer geschikt om in te zetten tijdens evenementen zoals beurzen en congressen. U kunt deze meegeven met klanten, medewerkers of andere relaties. U kunt de tasjes ook vullen met andere geschenken uit ons assortiment om zo een leuke goodiebag samen te stellen voor uw relaties. Wilt u een tassen bedrukken in kleine oplage?  Ook dit is geen probleem.

De voordelen van het bedrukken van tassen voor uw relaties

Het bedrukken van tassen als relatiegeschenk heeft verschillende voordelen. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  1. Zichtbaarheid en merkbekendheid: Goedkope bedrukte tassen worden vaak gebruikt in het dagelijks leven, wat betekent dat uw merk of boodschap een breed publiek bereikt elke keer als de tas wordt gebruikt. Dit verhoogt de zichtbaarheid van uw merk en kan helpen bij het bouwen van merkbekendheid.

  2. Duurzaamheid en herbruikbaarheid: Tegenwoordig zijn veel van de goedkopere tassen gemaakt van duurzame materialen en ontworpen om herbruikbaar te zijn. Dit betekent dat ze een milieuvriendelijk alternatief bieden voor wegwerptassen en dat uw merk geassocieerd wordt met milieubewustzijn.

  3. Kosteneffectiviteit: Het bedrukken van tassen is relatief goedkoop, vooral als u in bulk aanschaft. Dit maakt het een kosteneffectieve marketingstrategie, vooral gezien de brede en langdurige exposure die het kan opleveren.

  4. Veelzijdigheid: Tassen kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, van boodschappentassen tot laptoptassen, wat betekent dat u een type tas kunt kiezen dat het beste past bij uw doelgroep en hun behoeften.

  5. Personalisatie: Door te kiezen voor bedrukte tassen kunt u personaliseren hoe u wilt dat uw merk of boodschap wordt weergegeven, wat kan helpen bij het versterken van uw merkidentiteit.

Weet u nu nog niet precies waarvoor u de tassen wilt inzetten of heeft u vragen over de bedrukkingsmogelijkheden? Neem contact op met onze medewerkers. Zij kunnen met u meedenken en helpen met het vinden van het juiste artikel.

Bestel makkelijk en snel online. Wilt u liever eerst een offerte? Klik dan op offerte aanvragen en u ontvangt deze binnen enkele minuten in de mail. Daarnaast ontvangt u vrijblijvend van ons een digitaal voorbeeld.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook eens de categorieën: Strandtassen bedrukken, koeltassen bedrukken of katoenen tassen bedrukken.