Laden...

Draagtassen bedrukken

Op zoek naar draagtassen met bedrukking? We hebben een ruime keus, gratis verzending en een gratis digitale drukproef. Laat uw draagtassen bedrukken met logo of tekst en verras uw relaties met een leuk geschenk

Producten 1-12 van 69

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 69

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Draagtassen bedrukken met logo

Iedereen verdient een verrassing, de draagtassen met logo vormen een uitstekende keuze. Winkels zijn verplicht kosten te berekenen voor plastic tasjes, vandaar dat we steeds vaker gaan winkelen met een eigen draagtas. Wij kunnen draagtassen bedrukken met uw logo of slogan en daarmee zorgen voor een leuke giveaway die helpt bij te dragen aan uw naamsbekendheid. Wilt u promotiemateriaal uitdelen aan uw relaties, eigen medewerkers of wellicht bezoekers tijdens een evenement? Er zijn verschillende goedkope draagtassen met logo beschikbaar, naast een aantal modellen van goede kwaliteit die een meer luxe relatiegeschenk vormen. Wilt u kleine oplage tassen bedrukken? Ook dit is geen probleem. 

Bedrukte draagtassen als promotiemateriaal

U kunt met name de goedkope draagtassen met logo uitstekend inzetten als promotiemateriaal. Door de draagtassen uit te delen aan een brede doelgroep zorgt u ervoor dat uw logo of bedrijfsnaam regelmatig in het straatbeeld op zal duiken. Blader online door de verschillende bedrukte draagtassen die er beschikbaar zijn, u kunt ze eenvoudig online bestellen. Wij zorgen voor de bedrukking met uw logo of slogan, net als op de verschillende luxe draagtassen die er beschikbaar zijn als relatiegeschenk of giveaway.

Luxe draagtassen en goedkope giveaways

Met name de luxe draagtassen vormen uitstekende relatiegeschenken, bijvoorbeeld om de goede samenwerking tijdens de afgelopen periode te benadrukken. Heeft u prettig samengewerkt en wilt u dat door middel van een leuke verrassing laten zien? De luxe draagtassen met logo vormen een goede keuze. We kunnen uiteraard ook uw bedrijfsnaam of slogan op de tas drukken, afhankelijk van de uitstraling die u wenst en de ontvanger van de draagtas die u op het oog heeft.

Bestelt u de draagtassen met logo en bent u benieuwd naar het ontwerp? Aan de hand van een digitaal voorbeeld laten we u graag zien hoe het eruit komt te zien.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens de categorie: Promotietassen bedrukken, boodschappentassen bedrukken of Katoenen tassen bedrukken.