Op zoek naar draagtassen met bedrukking? We hebben een ruime keus, gratis verzending en een gratis digitale drukproef. Laat uw draagtassen bedrukken met logo of tekst en verras uw relaties met een leuk geschenk. Gepersonaliseerde draagtassen zorgen ervoor dat uw merk blijvende zichtbaarheid geniet, ver voorbij de duur van een evenement. Ze zijn enorm populair als giveaways en vormen een essentieel onderdeel van promotiepakketten. 

Bekijk meer Draagtassen
sort-descending

Draagtassen bedrukken met logo

Iedereen verdient een verrassing, de draagtassen met logo vormen een uitstekende keuze. Winkels zijn verplicht kosten te berekenen voor plastic tasjes, vandaar dat we steeds vaker gaan winkelen met een eigen draagtas. Wij kunnen draagtassen bedrukken met uw logo of slogan en daarmee zorgen voor een leuke giveaway die helpt bij te dragen aan uw naamsbekendheid. Wilt u promotiemateriaal uitdelen aan uw relaties, eigen medewerkers of wellicht bezoekers tijdens een evenement? Er zijn verschillende goedkope draagtassen met logo beschikbaar, naast een aantal modellen van goede kwaliteit die een meer luxe relatiegeschenk vormen. Wilt u kleine oplage tassen bedrukken? Ook dit is geen probleem. 

Bedrukte draagtassen als promotiemateriaal

U kunt met name de goedkope draagtassen met logo uitstekend inzetten als promotiemateriaal. Door de draagtassen uit te delen aan een brede doelgroep zorgt u ervoor dat uw logo of bedrijfsnaam regelmatig in het straatbeeld op zal duiken. Blader online door de verschillende bedrukte draagtassen die er beschikbaar zijn, u kunt ze eenvoudig online bestellen. Wij zorgen voor de bedrukking met uw logo of slogan, net als op de verschillende luxe draagtassen die er beschikbaar zijn als relatiegeschenk of giveaway.

Luxe draagtassen en goedkope giveaways

Met name de luxe draagtassen vormen uitstekende relatiegeschenken, bijvoorbeeld om de goede samenwerking tijdens de afgelopen periode te benadrukken. Heeft u prettig samengewerkt en wilt u dat door middel van een leuke verrassing laten zien? De luxe draagtassen met logo vormen een goede keuze. We kunnen uiteraard ook uw bedrijfsnaam of slogan op de tas drukken, afhankelijk van de uitstraling die u wenst en de ontvanger van de draagtas die u op het oog heeft.

Bestelt u de draagtassen met logo en bent u benieuwd naar het ontwerp? Aan de hand van een digitaal voorbeeld laten we u graag zien hoe het eruit komt te zien.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens de categorie: jute tassen bedrukken, laptoptassen bedrukken, boodschappentassen bedrukken of katoenen tassen bedrukken.

Veelgestelde vragen over draagtassen bedrukken

Waar op de gepersonaliseerde draagtassen kan ik mijn logo of bedrijfsboodschap zetten?

Op gepersonaliseerde draagtassen kunt u uw logo of bedrijfsboodschap plaatsen op prominente plekken voor maximale zichtbaarheid. Veelgebruikte posities zijn de voor- en achterkant van de tas, zijkanten (bij bredere modellen), en soms zelfs op de bodem. De keuze hangt af van het ontwerp van de tas en uw voorkeur voor zichtbaarheid.

Welke soorten bedrukte draagtassen zijn er?

Er zijn verschillende soorten bedrukte draagtassen beschikbaar, waaronder:

  • Katoenen of canvas tassen, bekend om hun duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.
  • Polyester of nylon tassen, die lichtgewicht zijn en vaak waterbestendig.
  • Jute tassen, die stevig en duurzaam zijn, met een natuurlijke uitstraling.
  • Opvouwbare tassen, die handig zijn voor boodschappen en gemakkelijk op te bergen.
  • Geïsoleerde tassen, ideaal voor het vervoeren van voedsel en dranken.

Welke opties zijn er beschikbaar voor deze gepersonaliseerde draagtassen?

Opties voor gepersonaliseerde draagtassen omvatten verschillende maten, kleuren, en sluitmechanismen (zoals ritsen, knopen, of magneten). U kunt ook kiezen uit verschillende handvatstijlen, zoals korte hengsels voor handdragen of lange hengsels voor over de schouder.

Welke druktechnieken worden gebruikt voor het bedrukken van draagtassen?

  • Zeefdruk, ideaal voor grote aantallen en ontwerpen met beperkte kleuren.
  • Digitale druk, perfect voor complexe ontwerpen of afbeeldingen in full-color.
  • Transferdruk, nuttig voor gedetailleerde ontwerpen op specifieke tasdelen.
  • Borduren, wat een premium look en duurzaamheid biedt.

Kan ik een enkele gepersonaliseerde draagtas bestellen?

De minimale bestelhoeveelheid voor gepersonaliseerde draagtassen is voor elk product verschillend. U kunt dit per product bekijken of met onze klantenservice bellen, zij helpen u graag verder.

Hoe kan ik mijn gepersonaliseerde draagtas ontwerpen?

Om uw gepersonaliseerde draagtas te ontwerpen, kunt u beginnen met het kiezen van het type tas en de kleur die het beste past bij uw merkidentiteit. Vervolgens bepaalt u de positie en grootte van uw logo of boodschap. Relatiegeschenken.nl heeft ontwerptools waarmee u uw ontwerp direct op de tas kunt visualiseren. Voor complexe ontwerpen of specifieke vragen kunt u vaak ook direct contact opnemen voor professioneel advies en ondersteuning bij het ontwerpproces.