Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Documententas bedrukken
Bestseller Reeds 14 bedrijven hebben deze documenttas besteld Reeds 14 keer besteld!

San Francisco conferentietas

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
 • Breedte 7 cm
 • Lengte 40 cm
 • Hoogte 30.5 cm
Bekijk details
€ 4,16

Deze documenttas uw perfecte geschenk?

 • Gratis proefdruk
 • Deskundig advies
 • Voorvak met rits
 • Gratis verzending

Documententas bedrukken

Pagina:
 1. 1|
 2. 2|
 3. 3
Pagina:
 1. 1|
 2. 2|
 3. 3

Conferentietas bedrukken met logo

Een documententas met logo uitdelen als relatiegeschenk? Op zoek naar geschikt promotiemateriaal of een giveaway waar de ontvanger daadwerkelijk wat aan heeft? De conferentietas met bedrukking is dan uitstekend geschikt. Wij kunnen iedere documententas bedrukken en daarmee zorgen voor een professionele uitstraling. Deel documententassen met uw logo of bedrijfsnaam uit aan medewerkers, aan klanten of aan de andere relaties die u een warm hard toedraagt. Iedereen verdient een verrassing, een documententas met uw logo, slogan of een andere uiting vormt een uitstekende keuze die bijdraagt aan uw naamsbekendheid.Ook verkrijgbaar in kleine oplage.

Conferentietas als relatiegeschenk

De congrestas is uitstekend geschikt als relatiegeschenk, met name de luxere tassen zorgen ervoor dat uw relatie voortaan van alles mee kan nemen. Loopt uw relatie vaak met stapels papier die zo nu en dan wel eens kwijt raken of merkt u dat uw eigen medewerkers steeds meer moeten meenemen? Een documententas als giveaway of relatiegeschenk vormt dan een goede keuze. U werkt daarmee aan de uitstraling van uw bedrijf of u heeft de mogelijkheid uw logo ook buiten de eigen muren regelmatig te tonen. Een documententas als relatiegeschenk vormt wat dat betreft een goede keuze, wij zorgen voor de bedrukking in goede kwaliteit.

Goedkope congrestas bedrukken

Wilt u een goedkope documententas bedrukken om die uit te delen als promotiemateriaal aan een brede doelgroep? Bent u op zoek naar een luxe documententas die u als relatiegeschenk kunt geven? U bent in de beide gevallen aan het juiste adres, wij zorgen ervoor dat u de keuze heeft uit een breed assortiment. U kunt online inspiratie opdoen met de verschillende documententassen die er beschikbaar zijn, net als met de goedkope tassen die u kunt uitdelen aan een groot aantal deelnemers of bezoekers. De bedrukking is van goede kwaliteit, de documententassen zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Wilt u een congrestas laten bedrukken en bent u benieuwd naar het ontwerp? Aan de hand van een digitaal voorbeeld laten we u graag zien hoe dat eruit komt te zien.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie Laptoptas bedrukken 

Bestel mooie documenttassen met uw logo om uit te delen aan uw relaties. Wij leveren deze tassen vanaf vijf werkdagen bij u in huis met een bedrukking. Voor meer informatie over de documenttassen kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 0348 711 111.