Conferentie tassen bedrukken

Bestel mooie congrestassen met logo om uit te delen aan relaties. Wij leveren deze tassen vanaf vijf werkdagen bij u in huis met een bedrukking. Voor meer informatie over de conferentietassen kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 0348 711 111.

Producten 1-12 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Image
  Zeus non woven conferentietas
  #119412
  vanaf  0,35
  Bekijk details
 2. Image
  Santa Fee polyester conferentietas
  #119602
  vanaf  5,01
  Bekijk details
 3. Image
  Florida polyester conferentietas
  #119709
  vanaf  2,86
  Bekijk details
 4. Image
  Anchorage polyester conferentietas
  #119218
  vanaf  5,23
  Bekijk details
 5. Image
  Polyester (600D) conferentietas
  #5235
  vanaf  1,08
  Bekijk details
 6. Image
  Edison non woven conferentietas
  #119778
  vanaf  0,89
  Bekijk details
 7. Image
  Eros compacte conferentietas
  #119620
  vanaf  0,30
  Bekijk details
 8. Image
  Orlando conferentietas
  #119434
  vanaf  1,29
  Bekijk details
 9. Image
  Philadelphia polyester conferentietas
  #119736
  vanaf  6,48
  Bekijk details
 10. Image
  Large freedom conferentietas
  #120377
  vanaf  0,19
  Bekijk details
 11. Image
  Offset Conventie conferentietas
  #120252
  vanaf  5,45
  Bekijk details
 12. Image
  Hayden polyester conferentietas
  #120251
  vanaf  5,98
  Bekijk details

Producten 1-12 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Conferentietas bedrukken met logo

Een documententas met logo uitdelen als relatiegeschenk? Op zoek naar geschikt promotiemateriaal of een giveaway waar de ontvanger daadwerkelijk wat aan heeft? De conferentietas met bedrukking is dan uitstekend geschikt. Wij kunnen iedere documententas bedrukken en daarmee zorgen voor een professionele uitstraling. Deel documententassen met uw logo of bedrijfsnaam uit aan medewerkers, aan klanten of aan de andere relaties die u een warm hard toedraagt. Iedereen verdient een verrassing, een documententas met uw logo, slogan of een andere uiting vormt een uitstekende keuze die bijdraagt aan uw naamsbekendheid.Ook verkrijgbaar in kleine oplage.

Conferentietas als relatiegeschenk

De congrestas is uitstekend geschikt als relatiegeschenk, met name de luxere tassen zorgen ervoor dat uw relatie voortaan van alles mee kan nemen. Loopt uw relatie vaak met stapels papier die zo nu en dan wel eens kwijt raken of merkt u dat uw eigen medewerkers steeds meer moeten meenemen? Een documententas als giveaway of relatiegeschenk vormt dan een goede keuze. U werkt daarmee aan de uitstraling van uw bedrijf of u heeft de mogelijkheid uw logo ook buiten de eigen muren regelmatig te tonen. Een documententas als relatiegeschenk vormt wat dat betreft een goede keuze, wij zorgen voor de bedrukking in goede kwaliteit.

Goedkope congrestas bedrukken

Wilt u een goedkope documententas bedrukken om die uit te delen als promotiemateriaal aan een brede doelgroep? Bent u op zoek naar een luxe documententas die u als relatiegeschenk kunt geven? U bent in de beide gevallen aan het juiste adres, wij zorgen ervoor dat u de keuze heeft uit een breed assortiment. U kunt online inspiratie opdoen met de verschillende documententassen die er beschikbaar zijn, net als met de goedkope tassen die u kunt uitdelen aan een groot aantal deelnemers of bezoekers. De bedrukking is van goede kwaliteit, de documententassen zijn beschikbaar in verschillende kleuren.

Wilt u een congrestas laten bedrukken en bent u benieuwd naar het ontwerp? Aan de hand van een digitaal voorbeeld laten we u graag zien hoe dat eruit komt te zien.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie Laptoptassen