Laden...

Boodschappen tassen bedrukken

Boodschappentassen bedrukken met uw logo of tekst? Ruime keuze, snelle levering en gratis drukproef. Ook in kleine oplages kunt u ze bij ons laten bedrukken. Advies nodig? Bel ons op 0348 711 111 . We helpen u graag!

Producten 1-12 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 34

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Boodschappentassen bedrukken met uw eigen logo

Heeft u behoefte aan snel bedrukte boodschappentassen? Bij ons kunt u moeiteloos en snel uw boodschappentas laten personaliseren. Direct nadat wij uw aanvraag ontvangen, zenden wij u een duidelijke offerte via e-mail. Ook voor kleinere aantallen kunt u probleemloos bij ons terecht. Een boodschappentas is een functioneel relatiegeschenk dat veel zichtbaarheid zal genereren. Van boodschappentassen hebben we er immers nooit genoeg, er kan er in de kast altijd eentje bij. Vooral sinds winkels verplicht zijn kosten te berekenen voor plastic tasjes winkelen we steeds vaker met een van onze eigen boodschappentassen. Dankzij de boodschappentassen met logo heeft u de mogelijkheid overal op straat aan uw naamsbekendheid te werken, terwijl daar slechts een beperkte investering tegenover hoeft te staan. De boodschappentassen met bedrukking vormen goedkoop promotiemateriaal, waardoor ze uitstekend geschikt zijn als giveaway of relatiegeschenk. Ook beschikbaar in kleine oplage.

Verschillende soorten bedrukte boodschappentassen als promotiemateriaal

De boodschappentassen met logo vormen een leuke verrassing voor klanten, medewerkers of aanwezigen tijdens een evenement. Deel hen een mooie boodschappentas met uw logo uit of laat uw slogan of bedrijfsnaam daarop drukken. We kunnen u van dienst zijn met allerlei bedrukte boodschappentassen, in diverse soorten en maten. Zoekt u naar een handige boodschappentas voor in een kar of wilt u een duurzame tas van natuurlijk materiaal cadeau doen? We kunnen allerlei boodschappentassen bedrukken met uw logo of slogan, afhankelijk van wat u wenst uit te stralen.

Vraag nu uw offerte aan voor een bedrukte boodschappentas

Blader door de verschillende boodschappentassen die beschikbaar zijn voor bedrukking, u kunt er heel voordelig gebruik van maken. Dankzij de lage kosten per boodschappentas kunt u een groot aantal bestellen en uitdelen, zodat een zo breed mogelijke doelgroep daar binnenkort gebruik van zal maken.

Wilt u boodschappentassen laten bedrukken en bent u benieuwd naar het ontwerp? We sturen u daar altijd een digitaal voorbeeld van toe, zodat u dit op voorhand kunt beoordelen en we daarna voor u aan de slag kunnen. Wij garanderen dat u binnen enkele minuten een nauwkeurige en heldere offerte per e-mail ontvangt.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens de categorie: Sporttassen bedrukken, katoenen tassen bedrukkenkoeltassen bedrukken of strandtassen bedrukken.