Laden...

Boodschappen tassen bedrukken

Boodschappentassen bedrukken met uw logo of tekst? Ruime keuze, snelle levering en gratis drukproef. Ook in kleine oplages kunt u ze bij ons laten bedrukken. Advies nodig? Bel ons op 0348 711 111 . We helpen u graag!

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Boodschappentas bedrukken met logo

Boodschappentas met logo laten bedrukken? Van boodschappentassen hebben we er nooit genoeg, er kan er in de kast altijd eentje bij. Vooral sinds winkels verplicht zijn kosten te berekenen voor plastic tasjes winkelen we steeds vaker met een van onze eigen boodschappentassen. Dankzij de boodschappentassen met logo heeft u de mogelijkheid overal op straat aan uw naamsbekendheid te werken, terwijl daar slechts een beperkte investering tegenover hoeft te staan. De boodschappentassen met bedrukking vormen goedkoop promotiemateriaal, waardoor ze uitstekend geschikt zijn als giveaway of relatiegeschenk. Ook beschikbaar in kleine oplage.

Bedrukte boodschappentas als promotiemateriaal

De boodschappentassen met logo vormen een leuke verrassing voor klanten, medewerkers of aanwezigen tijdens een evenement. Deel hen een mooie boodschappentas met uw logo uit of laat uw slogan of bedrijfsnaam daarop drukken. We kunnen u van dienst zijn met allerlei bedrukte boodschappentassen, in diverse soorten en maten. Zoekt u naar een handige boodschappentas voor in een kar of wilt u een duurzame tas van natuurlijk materiaal cadeau doen? We kunnen allerlei boodschappentassen bedrukken met uw logo of slogan, afhankelijk van wat u wenst uit te stralen.

Goedkope boodschappentassen bedrukken

De boodschappentassen met bedrukking vormen goedkope tassen bedrukken, ze bieden u de mogelijkheid om iedereen een verrassing uit te delen. Blader door de verschillende boodschappentassen die beschikbaar zijn voor bedrukking, u kunt er heel voordelig gebruik van maken. Dankzij de lage kosten per boodschappentas kunt u een groot aantal bestellen en uitdelen, zodat een zo breed mogelijke doelgroep daar binnenkort gebruik van zal maken.

Wilt u boodschappentassen laten bedrukken en bent u benieuwd naar het ontwerp? We sturen u daar altijd een digitaal voorbeeld van toe, zodat u dit op voorhand kunt beoordelen en we daarna voor u aan de slag kunnen.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens de categorie: Sporttassen bedrukken, katoenen tassen bedrukkenkoeltassen bedrukken of strandtassen bedrukken.