Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!

Tassen bedrukken

Pagina:
  1. 1|
  2. 2|
  3. 3|
  4. 4|
  5. 5
Pagina:
  1. 1|
  2. 2|
  3. 3|
  4. 4|
  5. 5

Tassen bedrukken

Tassen bedrukken of tasjes bedrukken en benieuwd naar de mogelijkheden? Een bedrukte tas biedt u de mogelijkheid uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting te presenteren. Gaan uw medewerkers vaak voor de zaak op reis en wilt u ze een professionele uitstraling meegeven? Een bedrukte reistas vormt dan een uitstekende keuze, we kunnen daarnaast uiteenlopende trolleys bedrukken. U zorgt er met de bedrukking van tassen voor dat u een professionele uitstraling kunt combineren met een leuk relatiegeschenk waar de ander daadwerkelijk wat aan heeft. Wilt u tassen laten bedrukken of benieuwd welke soorten tassen er beschikbaar zijn? Blader er op uw gemak doorheen.

Tas bedrukken met logo

We kunnen bijvoorbeeld uw tas bedrukken met uw logo. Een sporttas met logo of een laptoptas met uw bedrijfsnaam biedt u de mogelijkheid gezamenlijk op een professionele wijze voor de dag te komen. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse sporttassen, voorzien van handige hengsels en bijvoorbeeld een schouderband. De sporttassen en laptoptassen zijn goed van kwaliteit, ze zijn uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik.

Wilt u een sporttas uitdelen als relatiegeschenk of er met de laptoptassen met bedrukking voor zorgen dat u een waardevolle giveaway kunt uitdelen? De beide tassen zijn daar uitstekend voor geschikt. Wij kunnen de tassen bedrukken en er op die manier voor zorgen dat u de mogelijkheid heeft een geschikt relatiegeschenk uit te delen.

Bedrukte tassen als promotiemateriaal

Zoekt u aan de andere kant naar tassen als promotiemateriaal, wilt u er met bedrukking op goedkope tassen voor zorgen dat u die uit kunt delen aan een groot publiek? Geen probleem, van opvouwbare boodschappen tassen tot een voordelige katoenen zakentas, u heeft de keuze uit een groot aantal verschillende modellen. We kunnen een koeltas bedrukken of een draagtas met logo verzorgen. U heeft de mogelijkheid om uw naam onder een breed publiek bekend te maken. Wilt u consumenten een draagtas met uw logo meegeven die ze meenemen om boodschappen te gaan doen of wilt u tijdens een beurs, markt of andere gelegenheid bedrukte tassen uitdelen waarin bezoekers diverse goodies kunnen meenemen? Wat uw doelstelling ook is, wij kunnen de tassen bedrukken waar u naar op zoek bent.

Strandtassen en reistassen als relatiegeschenk

Onder andere onze strandtassen en reistassen zijn uitstekend geschikt als relatiegeschenk. Wilt u een luxe strandtas bedrukken, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat uw relatie de komende zomer van de heerlijke momenten op het strand kan gaan genieten? Wilt u de reistassen met logo of uw bedrijfsnaam uitdelen onder uw eigen medewerkers, zodat zij uw bedrijfsnaam ook over de grens aan een breed publiek kunnen tonen? Wij kunnen de tassen bedrukken en u bovendien meer vertellen over de hoge kwaliteit van de materialen. Dit betekent dat u de bedrukte tassen uitstekend in kunt zetten als een luxe relatiegeschenk, net als wanneer u een giveaway van waarde wilt uitdelen aan uw eigen medewerkers.

Rug- en schoudertassen bedrukken

Specifiek een rugtas bedrukken of op zoek naar een schoudertas met logo? Ook in die gevallen is het van belang dat de bedrukte tassen goed van kwaliteit zijn. Wilt u iemand de mogelijkheid bieden er boeken in mee te nemen of andere zware materialen te verplaatsen? Wij zorgen voor bedrukte tassen van goede kwaliteit, met name de rugtassen en schoudertassen zijn daar uitstekend voor geschikt. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende modellen, waar u online op uw gemak doorheen kunt bladeren. Iedereen verdient een verrassing, met onze bedrukte tassen kunt u alle kanten op voor verschillende doelgroepen en ontvangers.

Bestelt u een van onze tassen met bedrukking? We zorgen eerst voor een digitaal voorbeeld, zodat u het ontwerp kunt beoordelen. Na akkoord gaan we definitief aan de slag met de bedrukking. 

De categorie Tassen bedrukken bestaat onder meer uit de volgende subcategorieën:

sporttassen, laptoptassen, toillettassen, boodschappentassen, rugzakken

Laat uw tassen of tasjes bedrukken bij Relatiegeschenken.nl. Bedrukte tassen en tasjes zijn ideaal om weg te geven aan uw relaties. Of het nu gaat om klanten, beursbezoekers, werknemers of vrienden, er is voor ieder wat wils.