Wilt u tassen bedrukken met uw logo of tekst? Tassen worden veel gebruikt als relatiegeschenk. Ze zijn natuurlijk praktisch en geven een hoge zichtbaarheid. Wij hebben alle soorten en maten in ons assortiment: katoenen tassen, laptoptassen, papierentassen, groot, klein. Of het nu gaat om klanten, beursbezoekers, werknemers of vrienden, er is voor ieder wat wils. Heeft u de tassen (zeer) snel nodig? Bekijk dan onze tassen met het label 'snelle levering'. 

sort-descending

Tassen bedrukken als relatiegeschenk

Wilt u voor uw bedrijf tassen bedrukken en benieuwd naar de mogelijkheden? Een bedrukte tas biedt u de mogelijkheid uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting te presenteren. Gaan uw medewerkers vaak voor de zaak op reis en wilt u ze een professionele uitstraling meegeven? Een bedrukte reistas vormt dan een uitstekende keuze, we kunnen daarnaast uiteenlopende trolleys en koffers bedrukken. U zorgt er met de bedrukking van tassen voor dat u een professionele uitstraling kunt combineren met een leuk relatiegeschenk waar de ander daadwerkelijk wat aan heeft. Wilt u tassen laten bedrukken of benieuwd welke soorten tassen er beschikbaar zijn? Blader er op uw gemak doorheen.

De voordelen van het bedrukken van tassen

Het bedrukken van tassen als relatiegeschenk biedt een groot aantal voordelen die zowel de zichtbaarheid als de waardering van uw merk vergroten. Een van de meest voordehand liggende voordelen is de praktische waarde die tassen hebben. Tassen zijn veelgebruikte voorwerpen die mensen dagelijks inzetten voor boodschappen, werk of school, waardoor uw merk continu onder de aandacht komt. Dit zorgt niet alleen voor herhaalde zichtbaarheid bij de ontvanger, maar ook bij het bredere publiek elke keer als de tas wordt gebruikt.

Bovendien zijn bedrukte tassen een milieuvriendelijk alternatief voor wegwerpverpakkingen, wat uw bedrijf positioneert als een organisatie die duurzaamheid waardeert. Dit kan uw imago aanzienlijk verbeteren, vooral in een tijd waarin consumenten en bedrijven steeds meer waarde hechten aan milieubewust handelen. Zo is het een goede milieuvriendelijke optie om katoenen tassen te bedrukken. U kunt op onze website gemakkelijk uw logo uploaden en we sturen u een gratis proefdruk thuis. Tevreden? Dan zorgen we voor een snelle levering van al uw bedrukte tassen.

Daarnaast biedt het bedrukken van tassen de mogelijkheid voor creatieve branding. U kunt de tassen ontwerpen met uw logo, bedrijfskleuren en zelfs specifieke boodschappen die resoneren met uw doelgroep. Dit maakt het niet alleen een nuttig geschenk, maar ook een effectief communicatiemiddel dat de essentie van uw merk uitdraagt.

Tenslotte zijn bedrukte tassen kostenefficiënt in grote hoeveelheden te produceren, waardoor ze een betaalbare optie vormen voor marketingcampagnes van elke omvang. Het samenvoegen van functionaliteit, duurzaamheid, creatieve vrijheid, en kosteneffectiviteit maakt van tassen bedrukken als relatiegeschenk een strategische zet voor elke organisatie die haar zichtbaarheid en merkwaardering wil verhogen.

Verschillende soorten tassen bedrukken met logo

Tassen met logo kunnen veel impact hebben op de zichtbaarheid van uw bedrijf. We kunnen bijvoorbeeld sport- en laptoptassen bedrukken. Sporttassen bedrukken of laptoptassen bedrukken met logo of bedrijfsnaam biedt u de mogelijkheid gezamenlijk op een professionele wijze voor de dag te komen. Uiteraard heeft u de keuze uit diverse sporttassen, voorzien van handige hengsels en bijvoorbeeld een schouderband. De sporttassen en laptoptassen zijn goed van kwaliteit, ze zijn uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik.

Wilt u een sporttas uitdelen als relatiegeschenk of er met de laptoptassen met bedrukking voor zorgen dat u een waardevolle giveaway kunt uitdelen? De beide tassen zijn daar uitstekend voor geschikt. Wij kunnen de tassen bedrukken en er op die manier voor zorgen dat u de mogelijkheid heeft een geschikt relatiegeschenk uit te delen.

Diverse tassen bedrukken als promotiemateriaal

Zoekt u aan de andere kant naar tassen als promotiemateriaal, wilt u er met bedrukking voor zorgen dat u die uit kunt delen aan een groot publiek? Geen probleem, u heeft de keuze uit een groot aantal verschillende modellen. Papieren tassen bedrukken is dan een goede optie. We kunnen verder ook koeltassen bedrukken of een draagtas met logo verzorgen. U heeft de mogelijkheid om uw naam onder een breed publiek bekend te maken. Wilt u consumenten een draagtas met uw logo meegeven die ze meenemen om boodschappen te gaan doen of wilt u tijdens een beurs, markt of andere gelegenheid bedrukte tassen uitdelen waarin bezoekers diverse goodies kunnen meenemen? Wat uw doelstelling ook is, wij kunnen de tassen bedrukken waar u naar op zoek bent.

Bestelt u een van onze tassen met bedrukking? We zorgen eerst voor een digitaal voorbeeld, zodat u het ontwerp kunt beoordelen. Na akkoord gaan we definitief aan de slag met de bedrukking. 

De categorie Tassen bestaat onder meer uit de volgende subcategorieën: reistassen bedrukken, goedkope tassen bedrukken, stoffen tassen bedrukken, boodschappentassen bedrukken, strandtassen bedrukken, schoudertassen bedrukken of rugzakken bedrukken.

Kan ik een tassen bedrukken met een logo als relatiegeschenk?

Natuurlijk kan dat. Relatiegeschenken.nl heeft bedrukte tassen in alle soorten en maten. U kunt een tas bedrukken met logo, tekst en afbeeldingen. Eigenlijk kunnen wij alles bedrukken. Hoe groter de afnamen, hoe voordeliger uw prijs wordt.

Kan ik tassen bedrukken in kleine oplages?

Tassen bedrukken in kleine oplage kan zeker bij Relatiegeschenken.nl. Dit hangt echter wel af van het soort tas die u wilt bedrukken. U bent als ondernemer wel voordeliger uit als u tassen laat bedrukken in grotere oplage. Informeer naar de mogelijkheden. 

Hoeveel tassen moet ik minimaal laten bedrukken?

Dat hangt af van de soort tas en de prijs. Bij de een zijn het er bijvoorbeeld 20 stuks, bij de andere 100. Informeer naar de mogelijkheden, we helpen u graag!

Welke soorten tassen kan ik laten bedrukken?

Bij ons kunt u alle tassen bedrukken. Dat is onze expertise en we helpen u graag. Natuurlijk krijgt u eerst een digitaal voorbeeld te zien. Na goedkeuring gaan wij aan de slag en zorgen wij voor een mooie bedrukking van uw tassen. 

Hoe snel worden mijn tassen bedrukt en geleverd?

Vaak kunnen we al binnen 5 werkdagen de tassen bedrukken en leveren, tenzij het topdrukte is zoals in de periode voor kerst. Bel of mail ons gerust en wij zorgen ervoor dat u de tassen snel geleverd krijgt.