Moleskine notitieboekjes zijn kwalitatief hoogwaardige producten die wij kunnen voorzien van uw logo, slogan of andere tekst. Onderstaand vindt u de notitieboeken die wij kunnen leveren. Wij kunnen de notitieboeken leveren met harde- of zachte kaft en met blanco- of gelinieerde pagina's. Voor meer informatie of advies over de Moleskine notitieboeken kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111.

sort-descending

Moleskine artikelen eenvoudig online bestellen

Moleskine notitieboekjes zijn van hoge kwaliteit en het merk heeft een rijke geschiedenis. Deze boekjes kunnen wij leveren met harde- of zachte kaft en met gelinieerde of blanco pagina's. De boekjes kunnen eenvoudig opgeslagen worden en zijn daardoor makkelijk op beide zijdes te beschrijven. We kunnen de notitieboekjes al leveren vanaf 3 stuks en bij orders boven de €100,- (Ex. Btw.) nemen wij de verzendkosten voor rekening bij levering op een adres in Nederland of België.

Moleskine notitieboekjes met bedrukking

Wij kunnen de Moleskine notitieboekjes voorzien van uw logo, een slogan of een andere tekst. U kunt bij ons vrijblijvend de offerte aanvraag doen en kiest u voor een bedrukking dan maken wij ook vrijblijvend een digitaal voorbeeld voor u. Wij kunnen de Moleskine notitieboekjes met ongeveer zeven werkdagen bij u in huis afleveren en bij orders boven de €100,- (Ex. Btw.) nemen wij de verzendkosten voor rekening bij aflevering op een adres in Nederland of België.

Verras uw relaties met mooie Moleskine producten

Maak uw relaties blij met mooie en kwalitatieve notitieboeken. Deze kunt u uitdelen aan uw klanten, collega's of andere relaties. Voor meer informatie over deze mooie notitieboeken kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over de voorraad, bedrukkingsmogelijkheden, specificaties en levertijd. U kunt onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0348 - 711 111, door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl of door gebruik te maken van de chat op de website.

Bestel eenvoudig en snel online via onze website.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens onze categorieën: Bestsellers bedrukken of Kleine geschenken bedrukken.