Op zoek naar luxe relatiegeschenken om uw relaties mee te verrassen? Wij hebben een groot aanbod aan luxe relatiegeschenken. Advies nodig? Schroom niet ons te bellen op 0348 711 111. We kunnen u altijd helpen met ideeën om er een mooi geschenk van te maken!

Bekijk meer Luxe geschenken
sort-descending

Luxe relatiegeschenken bedrukken

Op zoek naar giveaways waarmee u uw relatie op een bijzondere wijze kunt verrassen? Bekijk de VR brillen uit ons assortiment, net als handige isoleerflessen of een laptop en tablet trolley. De verschillende relatiegeschenken zijn zeer goed van kwaliteit, u kunt rekenen op het gebruik van zeer degelijke materialen. Uiteraard heeft u binnen de luxe relatiegeschenken de keuze uit bijvoorbeeld pennen, zonnebrillen en diverse vormen textiel. U kunt de giveaways net als het andere promotiemateriaal gewoon online bestellen, wij gaan er vlot voor u mee aan de slag.

Luxe relatiegeschenken met bedrukking

Zoekt u specifiek naar luxe giveaways met bedrukking? We kunnen bijvoorbeeld een luxe Parker pen bedrukken of er op een karaf voor zorgen dat u uw bedrijfsnaam of logo kunt presenteren. Wilt u de luxe relatiegeschenken uitdelen onder uw personeel of er richting externe relaties voor zorgen dat u hen iets moois aan kunt bieden? Wat u ook voor ogen heeft, wij zorgen er met de luxe relatiegeschenken voor dat u de best mogelijke kwaliteit kunt aanbieden. Dat neemt aan de andere kant uiteraard niet weg dat u net als voor het promotiemateriaal standaard een scherpe prijs betaalt.

Luxe relatiegeschenken bestellen

Bekijk de verschillende luxe relatiegeschenken en bekijk bijvoorbeeld de producten die u in kunt zetten als luxe promotiemateriaal. U kunt rekenen op het gebruik van degelijke materialen en slimme toepassingen. Zoekt u naar luxe gadgets als relatiegeschenk, zoals een VR bril of een action camera? Aan de andere kant zijn er producten zoals lederen portfolio’s en wijnsets beschikbaar. U heeft de keuze uit tal van luxe relatiegeschenken.

We zullen u eerst een digitaal voorbeeld sturen van het ontwerp op uw luxe relatiegeschenk. Na uw akkoord gaan we aan de slag met de daadwerkelijke bedrukking, zodat u op voorhand alvast kunt zien wat we voor u kunnen betekenen

Luxe relatiegeschenken bestellen? Er zijn diverse luxe giveaways en promotiematerialen beschikbaar, waarmee u een uitstekende indruk kunt maken op uw relatie. Houdt u relatie van wijn of doet u hem of haar een plezier met een hoogwaardige pen? Verras een keukenprins met een Tower & Spire set of koop een speaker met LED-verlichting die altijd goed van pas komt. Uiteraard kunnen we de luxe relatiegeschenken voor u bedrukken. Laat uw luxe relatiegeschenken bedrukken en verras uw relaties!

Speaker als relatiegeschenk

Op zoek naar een luxe relatiegeschenk dat een meer luchtig karakter heeft? Combineer LED-verlichting met een handige speaker, die zich door middel van een app laat bedienen. De LED lamp met app en speaker zorgt er met de lamp voor dat de ontvanger altijd wat licht bij de hand heeft. Uiteraard is de app beschikbaar voor zowel iOS als Android, zodat uw relatie daar direct gebruik van kan maken.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Geschenken personeel bedrukken of Kleine geschenken bedrukken.