Toon filters

Filter hier uw relatiegeschenk:

Filter op prijs:
 1.  
  €16
  €54
  € 16 - € 54
 2. tot €

Kerstpakketten

Pagina:
 1. 1|
 2. 2
Pagina:
 1. 1|
 2. 2

Kerstpakketten verzenden aan relaties

Opzoek naar originele kerstpakketten om te sturen aan uw relaties? Wij hebben kerstpakketten in verschillende prijsklassen en met verschillende thema’s. Toon uw waardering aan uw relaties door ze te verrassen met mooie pakketten. Kerstpakketten leveren wij vanaf drie werkdagen bij u op locatie.

De mooiste en meest originele kerstpakketten

Wij leveren de kerstpakketten al vanaf kleine oplage en ook een variatie van verschillende pakketten is mogelijk. We hebben pakketten die aansluiten bij verschillende doelgroepen en de kerstpakketten zijn geschikt voor verschillende gelegenheden. Verder hebben we ook kerspakketten voornamelijk gericht op mannen of juist op vrouwen.

Kerstpakketten inzetten tijdens de feestdagen

Kerstpakketten leveren wij vanaf week 48. Deze leveren we op een locatie in Nederland of België zonder verzendkosten. Weet u nog niet precies welk kerstpakket u wilt inzetten of wilt u meer informatie over de pakketten? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u meer vertellen over de levering, specificaties en prijzen.

Vraag gemakkelijk en snel online een offerte aan en ontvang deze binnen enkele minuten in de mail.

Op zoek naar kerstpakketten voor uw medewerkers of uw relaties? Wij hebben een aantal mooie pakketten voor u samengesteld. Voor haar, voor hem, Rituals, luxe en goedkope kerstpakketten. Klik hier of op de banner hierboven om direct door te gaan naar onze kerstpakketten pagina. *Vanaf €450,- (Ex btw.) verrekenen wij geen verzendkosten.