Bekijk meer Kerstpakketten

Bestel de mooiste kerstpakketten voor uw relaties

De mooiste kerstpakketten voor uw medewerkers, collega's, klanten of andere relaties. We hebben een ruim assortiment aan kerstpakketten die we op korte termijn bij u in huis kunnen afleveren. U kunt ons volledige assortiment aan kerstpakketten bekijken als u hier klikt. Voor meer informatie over de pakketten, de levering en/of de voorraad kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Onze medewerkers kunnen u ook adviseren welk pakket het meest geschikt is voor uw doelgroep.

Kerstpakketten eenvoudig online bestellen

Bij Relatiegeschenken.nl kunt u eenvoudig online ons assortiment kerstpakketten bekijken en kunt u meteen online de bestelling plaatsen. Klik op deze link om een kijkje te nemen in ons volledige assortiment kerstpakketten. Met deze pakketten kunt u uw relaties verrassen op een leuke en originele manier. Wij kunnen de pakketten al leveren vanaf kleine aantallen. 

Verras uw relaties met originele kerstpakketten

Toon uw waardering voor uw medewerkers, klanten of andere relaties door ze te verrassen met een mooi en origineel kerstpakket. Heeft u vragen of wilt u advies over het inzetten van onze kerstpakketten? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden, levering en voorraad van de kerstpakketten. U kunt onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0348 - 711 111, door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl of door gebruik te maken van de chat op de website.

Verzendkosten en levering van kerstpakketten

De kerstpakketten kunnen worden geleverd vanaf 28 november mits deze op voorraad zijn. Voor het versturen van de kerstpakketten brengen wij nog verzendkosten in rekening. Hoeveel er voor de verzendkosten in rekening wordt gebracht is afhankelijk van de order omvang.

Bestel nu eenvoudig en snel mooie kerstpakketten online. Ook verkopen wij Luxe geschenken bedrukken of Goedkope geschenken bedrukken, neem ook hier gerust een kijkje.