Goedkope relatiegeschenken bedrukken doet u bij Relatiegeschenken.nl. We hebben een ruime keus, leveren snel en gratis verzending. Laat uw goedkope relatiegeschenken bedrukken met logo of tekst en verras uw relaties! Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor goedkope geschenken die snel geleverd kunnen worden

Bekijk meer Goedkope geschenken
sort-descending

Online inspiratie opdoen met deze 4 goedkope relatiegeschenken

Inspiratie opdoen met 4 goedkope relatiegeschenken die wij voor u kunnen bedrukken? U kunt ze eenvoudig online bestellen. Wij zorgen voor de bedrukking met uw logo, bedrijfsnaam of slogan, afhankelijk van de wensen. Bekijk de goedkope relatiegeschenken die er beschikbaar zijn, u maakt met zowel de balpen, aansteker, flesopener, lipbalsem als andere giveaways een uitstekende keuze.

Goedkoop relatiegeschenk: de balpen

Onze Sfinx balpen met rubberen grip vormt een uitstekende keuze als goedkoop relatiegeschenk. U betaalt een zeer scherpe prijs, in ruil waarvoor we nette pennen aanleveren met uw bedrukking. Heeft u een voorkeur voor groene, blauwe, rode of gele balpennen? Geen probleem, we kunnen u met de verschillende kleuren van dienst zijn.

Goedkoop relatiegeschenk: de aansteker

Andere goedkope relatiegeschenken zijn bijvoorbeeld onze aanstekers, de Aansteker Burn vormt een uitstekend voorbeeld. Het is een eenvoudige aansteker die we met uw logo of een bepaalde tekst kunnen bedrukken. U maakt eenvoudig gebruik van goedkoop promotiemateriaal, dat u bijvoorbeeld kunt uitdelen aan een brede doelgroep. Uiteraard is het goedkope relatiegeschenk goed van kwaliteit, zodat de doelgroep daar langere tijd gebruik van kan maken. Een goedkoop relatiegeschenk heeft een lage prijs, dit voorbeeld is beschikbaar in verschillende populaire kleuren.

Goedkoop relatiegeschenk: de flesopener

De doelgroep een handige giveaway uitdelen die altijd goed van pas komt en die gewoon aan de bos met sleutels past? Een flesopener aan een sleutelhanger is dan een goede keuze. Het is een goedkoop relatiegeschenk beschikbaar in bijvoorbeeld zwart, rood, oranje en groen. De flesopener met sleutelhanger vraagt nauwelijks om een investering, terwijl u aan de andere kant op heel effectieve wijze kunt werken aan uw naamsbekendheid.

Goedkoop relatiegeschenk: lippenbalsem voor de dames

Op zoek naar een goedkoop relatiegeschenk voor de dames? U weet waarschijnlijk dat lipbalsem het altijd goed doet, die raakt immers altijd op of kwijt op momenten dat het niet goed uitkomt. Wij kunnen de goedkope relatiegeschenken zoals de Lipbalsem ballen voorzien van de bedrukking die u wenst, zodat u daarmee een goede indruk kunt maken. Uiteraard betaalt u een lage prijs, de platte onderzijde van de ballen zorgt ervoor dat die goed blijven liggen. De kwaliteit van de lipbalsem is goed, u maakt met dit goedkope relatiegeschenk een uitstekende keuze. 

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Chocolade bedrukken of Tubes bedrukken.