Op zoek naar relatiegeschenken voor uw personeel? Wij hebben een ruim assortiment aan geschenken voor personeel die we kunnen bedrukken en leveren vanaf vijf werkdagen. Voor meer informatie over het leveren van geschenken voor personeel kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl. Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Bekijk hier geschenken voor personeel die snel geleverd kunnen worden

sort-descending

Geschenken voor personeel bedrukken

Op zoek naar relatiegeschenken waarmee u uw personeel op een bijzondere wijze kunt verrassen? Wij hebben prachtige geschenken in ons assortiment waarmee u uw medewerkers gegarandeerd blij zult maken. De geschenken voor personeel zijn inzetbaar voor elke denkbare gelegenheid, denk hierbij aan: Kerst, Sinterklaas, een jubileum of als een bedankje. U heeft de keuze uit verschillende originele giveaways. Wij helpen u er graag voor te zorgen dat u zich op een verrassende wijze kunt presenteren. Iedereen verdient een verrassing, de geschenken voor personeel vormen hierbij een uitstekende keuze

Personaliseren en individueel versturen

Wij kunnen de geschenken personaliseren met het logo, een tekst of bijvoorbeeld een kerstwens. Maar het is net zo leuk om iemands naam erop te zetten. Zo kunt u het cadeau écht persoonlijk maken. Maak het gepersonaliseerde geschenk compleet door deze rechtstreeks bij de ontvanger te bezorgen. Ons personeel helpt u graag bij het kiezen van het juiste geschenk voor uw medewerkers. 

U kunt ons de adressen aanleveren, zodat wij hem versturen naar uw team. Wij kunnen er ook nog brief bij doen. Deze kunnen wij voor je opmaken, of je kunt ons een drukbestand aanleveren. Wij zorgen dan dat hij bij elke doos wordt bijgestoken.

Fiscale regeling voor geschenken aan personeel

Er zijn genoeg redenen om geschenken uit te delen aan uw personeel. Bovendien zijn deze geschenken 100% fiscaal aftrekbaar voor de werkgever. Je mag de btw op de zogenaamde 'collectieve geschenken' vermelden als de waarde hiervan onder de 40 euro ligt (incl. btw). Als de aankoopprijs per kalenderjaar minder dan 40 euro (incl. btw) bedraagt, dan is deze kost volledig fiscaal aftrekbaar. Dit bedrag mag per werknemer eventueel verhoogd worden met 40 euro per kind ten laste. 

Geschenken voor personeel bestellen

Wilt u de geschenken voor uw personeel bestellen? Voordat u de order definitief plaatst kunt u eerst vrijblijvend een offerte aanvraag doen en kiest u voor een bedrukking, wij maken dan ook gratis een digitaal voorbeeld van het geschenk met uw logo, slogan of andere tekst. We zullen u eerst een digitaal voorbeeld sturen van het ontwerp op het relatiegeschenk. Na uw akkoord gaan we aan de slag met de daadwerkelijke bedrukking, zodat u op voorhand alvast kunt zien wat we voor u kunnen betekenen U kunt rekenen op het gebruik van degelijke materialen en slimme toepassingen. Een categorie die wij zeker aanraden is SALE geschenken bedrukken of Chocolade bedrukken.