Geschenken in tubes zijn een origineel geschenk en al helemaal wanneer bedrukt met uw logo of tekst. Voor meer informatie of advies over het bestellen van geschenken in tubes met uw logo kunt u contact opnemen met onze medewerkers. U kunt onze medewerkers bereiken door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl, door te bellen naar 0348-711 111 of door gebruik te maken van de chat op de website.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Geschenken in tubes 

Op zoek naar een leuke cadeaubox voor uw relaties? Geschenken in tubes zijn inmiddels één van de populairste relatiegeschenken. De verpakking, de beleving en de samenstelling van het cadeau zorgen voor een perfect geschenk voor uw relaties en medewerkers. Geschikt voor elk moment. Van een kerstpakket bedrukken tot nieuwjaarsgeschenk. Maar ook als attentie voor bijvoorbeeld behaalde resultaten.

Geschenken in tubes als promotiemateriaal

Geschenken in tubes zijn zeer geschikt als promotiemateriaal. Wij kunnen deze tubes bedrukken zodat de ontvangers uw organisatie leren kennen of dat ze weer opnieuw in contact komen met het bedrijf. U kunt de geschenken in tubes inzetten tijden beurzen, congressen of andere evenementen. 

Vraag een offerte aan of bestel direct de chocolade via de website. Wij maken vrijblijvend een digitaal voorbeeld voor u en bestelt u voor meer dan €200,-(Ex. Btw.) dan nemen wij de verzendkosten voor rekening.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook onze categorieën: Brievenbus geschenken bedrukken of Gepersonaliseerde geschenken bedrukken.