Op zoek naar een relatiegeschenk dat door de brievenbus kan? Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet. Zie hieronder, maak uw keuze en laat het ons weten. Wij kunnen dan regelen dat deze geschenken bij de medewerkers of klanten worden thuisbezorgd. Lekker makkelijk dus! Laat de brievenbus relatiegeschenken bedrukken met een mooi logo of pakkende tekst.

sort-descending

Brievenbus relatiegeschenken

Brievenbus relatiegeschenken gezocht? De passen gewoon door de brievenbus, zijn daardoor lekker voordelig te verzenden en hebben bovendien veel minder impact op het milieu. En kies je bovendien voor duurzame geschenken? Dan sla je een dubbelslag, om je wel heel verantwoord en bewust te presenteren.

Je hebt de keuze uit een breed assortiment relatiegeschenken die door de brievenbus passen. Ze zijn ontzettend leuk om te geven, omdat je jouw klanten, medewerkers en anderen daar op een geweldige manier mee kunt verrassen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een handige webcam-cover of een draadloze oplader voor mobiele telefoons? Ze zeiden beiden zo plat als een dubbeltje, waardoor ze zonder problemen door de brievenbus passen.

 

Gewoon door de brievenbus

Het grote voordeel van de brievenbus relatiegeschenken? Het is niet nodig om ze als pakketje te versturen. Dat voorkomt het gedoe van een doosje en bezorging door een pakketdienst. In plaats daarvan kan het gewoon mee met de postbezorger, waardoor jij ondertussen eenvoudig op de kosten bespaart.

Er is meer budget voor de bedrukking en voor het geschenk, om iemand daar echt op een leuke manier mee te verrassen. Wij laten je graag zien wat er allemaal beschikbaar is, waarbij wij ervoor zorgen dat het door de gleuf van de brievenbus past.

Dus kijk eens naar een pepermunt-dispenser, een herbruikbaar gezichtsmasker of een waterdichte fietszadelhoes. Het is allemaal lekker klein, waardoor er geen doosje voor nodig is om dit netjes te verzenden.

 

Heel duurzaam

Bovendien maak je met de relatiegeschenken voor de brievenbus een bijzonder duurzame keuze. De pakketjes hoeven niet achterin de bestelwagen en de druk op het logistieke systeem is een stuk kleiner. De geschenken zijn lekker compact, waardoor het goed mogelijk is om daar efficiënt mee om te gaan.

En kies je voor de specifieke duurzame geschenken voor de brievenbus? Je kunt denken aan een eco notitieboekje met pen, een biologische balpen en bijvoorbeeld een bamboe kelnermes met kurkentrekker. Het zijn ontzettend leuke cadeautjes en giveaways om te geven, waarmee je een bijzonder duurzame keuze maakt.

 

Brievenbus relatiegeschenken bedrukken

Wil je de brievenbus relatiegeschenken laten bedrukken? Daar kunnen we je goed mee van dienst zijn. We doen dat bovendien zelf, omdat we beschikken over tal van technieken en machines om het geschenk op een hoogwaardige manier te voorzien van jouw (bedrijfs)naam, logo en andere teksten of afbeeldingen.

Natuurlijk denken we graag met je mee, zodat we de geschenken op de mooiste manier voor je bedrukken. Je maakt er een geweldige indruk mee, zowel bij klanten, andere zakelijke relaties als bijvoorbeeld bezoekers van het evenement dat je organiseerde.

Dus zoek je naar een manier om voordelig pakketjes rond te sturen met daarin leuke relatiegeschenken? Wij helpen je met oplossingen die gewoon door de brievenbus passen. Het voorkomt dat er een pakketdienst aan te pas moet komen en dat de ontvanger bovendien thuis moet zijn. In plaats daarvan pas het gewoon in de brievenbus, zodat je zeker weet dat iedereen het meteen in huis heeft en ervan kan genieten. En twijfel je of iets door de brievenbus past? Wij helpen je graag de juiste relatiegeschenken te vinden.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën: Originele relatiegeschenken bedrukken of Luxe geschenken bedrukken.