Op zoek naar unieke relatiegeschenken voor uw medewerkers, klanten of andere doelgroep? Wij hebben een ruim assortiment aan unieke geschenken die we kunnen bedrukken en leveren vanaf vijf werkdagen. Voor meer informatie over het leveren van unieke geschenken kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl. Heeft u de artikelen (zeer) snel nodig? Klik hier voor alle specials artikelen die snel geleverd kunnen worden

sort-descending

Unieke relatiegeschenken bedrukken met logo of tekst

Opzoek naar unieke relatiegeschenken om te bedrukken met een logo of een tekst? Wij leveren deze artikelen al vanaf kleine aantallen en kunnen deze met bedrukking al vanaf vijf werkdagen bij u in huis bezorgen. Toch liever relatiegeschenken bestellen zonder bedrukking? Wij kunnen onbedrukte geschenken al leveren vanaf twee werkdagen. U kunt bij ons een sample aanvragen als u eerst het product wilt bekijken voordat u definitief doorgaat met de order.

Unieke relatiegeschenken bestellen met een bedrukking

U kunt bij ons eenvoudig via de website een bestelling plaatsen. Wij hebben een ruim assortiment aan unieke geschenken die we in veel gevallen snel bij u kunnen leveren met of zonder bedrukking. Voordat u de order definitief plaatst kunt u eerst vrijblijvend een offerte aanvraag doen en kiest u voor een bedrukking dan maken wij ook gratis voor u een digitaal voorbeeld van het unieke geschenk met uw logo, slogan of andere tekst.

Unieke relatiegeschenken inzetten als promotiemateriaal

Heeft u een evenement in de planning zoals een beurs, congres of bedrijfsfeest? (klik hier) Relatiegeschenken met een bedrukking zijn dan ideaal om in te zetten als promotieactie. De ontvangers van de geschenken zullen uw organisatie op die manier in het hoofd houden. Voor vragen over het bedrukken, leveren, de specificaties of de voorraad kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel naar 0348 – 711 111, mail naar info@relatiegeschenken.nl of maak gebruik van de chatfunctie op de website.

Bestel eenvoudig en snel unieke relatiegeschenken via de website. Vraag een vrijblijvende offerte aan en ontvang een gratis digitaal voorbeeld wanneer u kiest voor een bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook eens de categorieën: Mokken of Pennen