Laden...

Potloden bedrukken

Potloden laten bedrukken met uw logo of tekst? Het kan allemaal bij relatiegeschenken.nl. Zet er een pakkende tekst op zodat jouw klanten je goed onthouden. Vragen? Bel gerust 0348 711 111. We helpen je graag!

Producten 1-12 van 54

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-12 van 54

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Potloden bedrukken met logo

Potloden bedrukken of bestellen voor bij u op kantoor? Potloden vormen ideale relatiegeschenken en geschikt promotiemateriaal. Ze zijn voordelig beschikbaar, we bieden u de keuze uit een breed assortiment. Komt u zelf altijd potloden tekort? Dat is bij uw relaties waarschijnlijk niet anders. Blader door de verschillende potloden geschikt als promotiemateriaal in onze categorie Kantoor & Computer, we kunnen die voor u bedrukken met uw logo, slogan of een andere opvallende tekst. Zoekt u naar geschikte relatiegeschenken die u uit kunt delen? Potloden vormen een uitstekende keuze.

Potlood als give away

Het potlood is de ideale give away. U betaalt een scherpe prijs voor de potloden, onafhankelijk van het model dat u kiest. Het houten potlood is al beschikbaar vanaf enkele centen, daarnaast heeft u de keuze uit meer galante en bijzondere potloden van goede kwaliteit. Hoog lopen de kosten nooit op, u zorgt voor voordelige relatiegeschenken waar de ontvanger daadwerkelijk wat aan heeft. Werkt u binnen de grafische branche en wilt u potloden als promotiemateriaal verspreiden of heeft u ook zelf een chronisch tekort aan potloden? Dat valt met onze relatiegeschenken eenvoudig op te lossen. U kunt online potloden bestellen en laten bedrukken, zodat u zowel zelf op kantoor als bij uw relaties voor voldoende voorraad kunt zorgen om te kunnen blijven tekenen.

Iedereen een verrassing

We gunnen bij Relatiegeschenken.nl iedereen een verrassing en wat is er leuker dan een verrassing waar je daadwerkelijk wat aan hebt? De potloden vormen wat dat betreft een goede keuze, u zorgt er daarmee voor dat de ander er mee aan de slag kan en uw promotiemateriaal enorm zal waarderen. De potloden als giveaways vormen een goede keuze en helpen u te werken aan uw naamsbekendheid, met een product waar de ander direct mee aan de slag kan.

U kunt de potloden als relatiegeschenk online bestellen en uw wensen met betrekking tot de bedrukking doorgeven. Wij sturen u een digitaal voorbeeld, zodat u goed weet wat u van ons kunt verwachten.

Toch iets anders? Kijk dan eens bij onze categorie pennenpowerbanks of usb sticks