Opzoek naar pennenhouders met gravering of bedrukking? Wij hebben een ruim assortiment dat we kunnen voorzien van uw logo, slogan of andere tekst.
Voor informatie over de artikelen, bedrukkingstechnieken of levertijden kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

sort-descending

Pennenhouders bedrukken met logo

Pennenhouders bedrukken? Wij bedrukken ze met uw logo of slogan en zorgen daarmee voor geslaagd promotiemateriaal. Deelt u pennen uit en bent u daarbij ook op zoek naar de juiste pennenhouders of merkt u dat uw relaties de houders missen bij de pennen die zij hebben ontvangen? Pennenhouders vormen het ideale promotiemateriaal, ze zijn goed geschikt als relatiegeschenken naar klanten en andere relaties. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende pennenhouders, van luxe modellen in de vorm van een klok tot handige kokers die u in een lade of op het bureau kunt leggen. Ook hebben wij een groo assortiment van Potloden bedrukken. Neem hier gerust een kijkje.

Pennenhouders als promotiemateriaal

Pennenhouders als promotiemateriaal bestellen? U heeft de keuze uit tal van verschillende pennenhouders. Blader er op uw gemak doorheen om online inspiratie op te doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mini kliko om iemand op een bijzondere manier mee te verrassen of aan de andere kant een pen verpakking in een stijlvolle strakke uitvoering? De pennenhouders met logo zorgen voor een geschikt relatiegeschenk, onafhankelijk van de vorm waar u gebruik van wenst te maken. U kunt de pennenhouders met logo of uw slogan voordelig online bestellen en die uitdelen als give aways.

Giveaways voor iedereen

Met de giveaways voor iedereen zorgen we bij Relatiegeschenken.nl graag voor een geslaagde verrassing. U kunt de relatiegeschenken voordelig online bestellen, pennenhouders komen vervolgens altijd wel ergens van pas. Ook bij u op kantoor gebruik maken van de handige pennenhouders die we voor u kunnen bedrukken? Bestel er online een aantal extra, wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers er voldoende ter beschikking hebben. Pennenhouders vormen wat dat betreft ook een uitstekende aankoop voor binnen uw eigen werkomgeving. We hebben niet alleen pennenhouders, ook beschikken wij over een grote voorraad memosets houders bedrukken.

Bestelt u pennenhouders met logo? We maken een digitaal ontwerp dat we u eerst toesturen. U kunt dat beoordelen, na akkoord op het ontwerp gaan we voor u aan de slag met de daadwerkelijke bedrukking.

Toch opzoek naar iets anders? Kijk dan eens bij de categorieën: Notitieboeken bedrukken of schrijfwaren bedrukken