Pennenhouders bedrukken

Opzoek naar pennenhouders met gravering of bedrukking? Wij hebben een ruim assortiment dat we kunnen voorzien van uw logo, slogan of andere tekst.
Voor informatie over de artikelen, bedrukkingstechnieken of levertijden kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Image
  Ontario 5W draadloze oplader met penhouder
  #P308.85
  vanaf  20,55
  Bekijk details
 2. Image
  PU Bureau organiser en klok
  #3685
  vanaf  9,51
  Bekijk details
 3. Image
  Bardo pennenbak in de vorm van een olievat
  #210506
  vanaf  1,84
  Bekijk details
 4. Image
  Penhouder met magneet incl. balpen
  #9162
  vanaf  1,81
  Bekijk details
 5. Image
  Deva ronde pennenbak van karton met kunststof afwerking
  #210505
  vanaf  1,04
  Bekijk details
 6. Image
  Temara penhouder van kurk en papier
  #107588
  vanaf  0,22
  Bekijk details
 7. Image
  Nylon pennenetui
  #9727
  vanaf  1,29
  Bekijk details
 8. Image
  Artemis organiser
  #107305
  vanaf  3,16
  Bekijk details
 9. Image
  Kartonnen bureau organiser
  #7866
  vanaf  2,15
  Bekijk details
 10. Image
  ABS pennenhouder met klok
  #3684
  vanaf  2,99
  Bekijk details
 11. Image
  Nylon (420D) pennenetui
  #3598
  vanaf  0,41
  Bekijk details

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Pennenhouders bedrukken met logo

Pennenhouders bedrukken? Wij bedrukken ze met uw logo of slogan en zorgen daarmee voor geslaagd promotiemateriaal. Deelt u pennen uit en bent u daarbij ook op zoek naar de juiste pennenhouders of merkt u dat uw relaties de houders missen bij de pennen die zij hebben ontvanger? Pennenhouders vormen het ideale promotiemateriaal, ze zijn goed geschikt als relatiegeschenken naar klanten en andere relaties. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende pennenhouders, van luxe modellen in de vorm van een klok tot handige kokers die u in een lade of op het bureau kunt leggen.

Pennenhouders als promotiemateriaal

Pennenhouders als promotiemateriaal bestellen? U heeft de keuze uit tal van verschillende pennenhouders, blader er op uw gemak doorheen om online inspiratie op te doen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een mini kliko om iemand op een bijzondere manier mee te verrassen of aan de andere kant een pen verpakking in een stijlvolle strakke uitvoering? De pennenhouders met logo zorgen voor een geschikt relatiegeschenk, onafhankelijk van de vorm waar u gebruik van wenst te maken. U kunt de pennenhouders met logo of uw slogan voordelig online bestellen en die uitdelen als give aways.

Giveaways voor iedereen

Met de giveaways voor iedereen zorgen we bij Relatiegeschenken.nl graag voor een geslaagde verrassing. U kunt de relatiegeschenken voordelig online bestellen, pennenhouders komen vervolgens altijd wel ergens van pas. Ook bij u op kantoor gebruik maken van de handige pennenhouders die we voor u kunnen bedrukken? Bestel er online een aantal extra, wij zorgen ervoor dat u en uw medewerkers er voldoende ter beschikking hebben. Pennenhouders vormen wat dat betreft ook een uitstekende aankoop voor binnen uw eigen werkomgeving.

Bestelt u pennenhouders met logo? We maken een digitaal ontwerp dat we u eerst toesturen. U kunt dat beoordelen, na akkoord op het ontwerp gaan we voor u aan de slag met de daadwerkelijke bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie powerbanks