Op zoek naar memosets of memohouders? Wij hebben een ruim assortiment dat we snel kunnen leveren en kunnen voorzien van logo. U kunt vrijblijvend de offerte aanvraag doen en ook een digitaal voorbeeld opvragen van de memohouders met uw logo.
Voor meer informatie kunt u bellen naar 0348 - 711 111.

Bekijk meer Memosets houders
sort-descending

Memosets en houders bedrukken

Memosets en houders nodig of die uitdelen als relatiegeschenk? U kunt ze online bestellen, wij kunnen ze voor u bedrukken. We zorgen voor een memoset of houder met logo, een slogan of een andere opvallende kreet. U kunt de giveaways eenvoudig online bestellen, wij gaan daar direct voor u mee aan de slag en zorgen ervoor dat u vlot een digitaal voorbeeld ontvangt. Uiteraard zijn de memosets en houders goed van kwaliteit, zodat u ze uitstekend als relatiegeschenken kunt uitdelen en u daarmee een goede indruk kunt maken.

Memosets en houders als relatiegeschenk

De memosets en houders met logo zijn goed geschikt als relatiegeschenk. Wellicht kwam u laatst zelf memoblaadjes tekort of liggen die verspreid over het bureau, een handige houder voorkomt dit. U grijpt niet meer mis, gunt u anderen ook niet zo’n praktische verrassing? We gunnen bij Relatiegeschenken.nl iedereen een leuke verrassing, het liefst op basis van een praktische toepassing. De memosets en houders met logo zijn daar uitstekend voor geschikt, ze zorgen ervoor dat de ontvanger altijd voldoende memo’s beschikbaar heeft en daar bovendien gemakkelijk naar kan grijpen. Bent u toch meer op zoek naar houders voor pennen bijvoorbeeld? Dan kunt u een kijkje nemen bij onze Pennenhouders bedrukken.

Leuke give aways met bedrukking

Binnen de bedrukte memosets en houders zijn er allerlei leuke varianten beschikbaar. Op zoek naar een kubushouder voor memo’s, een kubusblok in de vorm van een pallet of wellicht een kubusblok met een gat waar meteen een pen in past? De verschillende giveaways met bedrukking vormen een uitstekende keuze als relatiegeschenk, ze zorgen ervoor dat u een praktisch cadeau kunt uitdelen. Bestel de relatiegeschenken in de vorm van memosets en houders eenvoudig online, wij gaan er vlot voor u mee aan de slag. Neemt u ook gerust een kijkje bij ons grote assortiment van schrijfmappen bedrukken. Dit is namelijk ook een uitstekend product om te gebruiken als give aways of relatiegeschenk.

Wanneer we de memosets en houders bedrukken zorgen we eerst voor een digitaal voorbeeld. U kunt aan de hand daarvan het ontwerp beoordelen en goedkeuren. Goedgekeurd? Daarna gaan we voor u aan de slag.

Toch opzoek naar een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens bij: Potloden bedrukken of notitieboeken bedrukken