Wij hebben een ruim assortiment aan markeerstiften die we voor u kunnen voorzien van logo. Wij maken vrijblijvend de offerte voor u op en sturen u een digitaal voorbeeld. Mocht u meer vragen hebben over onze artikelen, de bedrukking of de levertijd dan kunt u altijd bellen naar 0348 - 711 111. Heeft u de markeerstiften (zeer) snel nodig? Klik hier voor markeerstiften die snel geleverd kunnen worden

Bekijk meer Markeerstiften
sort-descending

Markeerstiften bedrukken met logo

Markeerstiften bedrukken komt altijd goed van pas, wilt u ze bedrukken met uw logo of slogan? Highlighters vormen een goede keuze als promotiemateriaal en giveaways. Zorg voor een leuke verrassing bij de doelgroep, met markeerstiften die u voordelig online kunt bestellen. Zoekt u naar een combinatie van een markeerstift en een balpen of wilt u de markeerstiften in de bekende kleuren bestellen? U heeft de keuze uit tal van geschikte relatiegeschenken en allerlei promotiemateriaal. Blader op uw gemak door ons assortiment om inspiratie op te doen. Bijvoorbeeld in de categorie Notitieboeken bedrukken.

Leuke giveaways voor iedereen

De markeerstiften met logo vormen een leuke give away voor iedereen. Iedereen verdient een verrassing, dankzij de goedkope highlighters hoeft u dat niet veel te kosten. Bestel de markeerstiften met logo in een mooie driehoekige houder of kiest voor een leuk pakket met vier verschillende kleuren. Ze zijn beschikbaar in de vorm van een bloem en in de uitvoering die iedereen kent, de keuze is wat dat betreft enorm. Wij kunnen de markeerstiften bedrukken en zorgen er daarmee voor dat u het promotiemateriaal vorm kunt geven op de wijze die u wenst. U maakt een goede indruk op de doelgroep, met markeerstiften die u voordelig online kunt bestellen.

 

Markeerstiften als promotiemateriaal

De markeerstiften als promotiemateriaal inzetten? Onze markeerstiften met logo zijn daar uitstekend geschikt voor. Wij kunnen ze in hoge kwaliteit voor u bedrukken. Dat betekent dat u de markeerstiften kunt uitdelen aan uw relaties of dat u er op kantoor zelf gebruik van kunt maken. Waar u ook naar zoekt, wij zorgen voor markeerstiften met bedrukking in de vorm en uitvoering die u wenst. Wat je ook kan gebruiken als promotiemateriaal zijn Potloden bedrukken.

Laat u markeerstiften bedrukken? Wij zorgen in eerste instantie voor een digitaal voorbeeld, zodat u een goed beeld krijgt van het ontwerp waar we vervolgens voor u mee aan de slag gaan.

Toch opzoek naar een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens bij: Schrijfmappen bedrukken of schrijfwaren bedrukken.