Laden...

Relatiegeschenken bedrukken met logo

Relatiegeschenken bedrukken? Ter promotie of om een persoonlijke verrassing aan te kunnen bieden? We kunnen relatiegeschenken bedrukken op basis van 11 verschillende technieken. Zoekt u naar een specialist in zeefdruk, borduren, tampondruk of transferprinting? We hebben daarnaast ervaring met (epoxy) doming, button productie, plotting en de muismatten productie. We kunnen uw logo lasergraveren, graveren of door middel van digitale druk aanbrengen. Wij zijn uw specialist in relatiegeschenken bedrukken, we hebben een uitgebreide ervaring met de verschillende technieken die daarvoor beschikbaar zijn.

Relatiegeschenken met logo

Specifiek relatiegeschenken met logo bestellen en benieuwd naar de technieken op basis waarvan we u van dienst kunnen zijn? Dankzij de 11 in-huis technieken kunnen we vlot werken aan uw ontwerp en u op voorhand aangeven wat u van ons kunt verwachten. We sturen u vanuit onze ontwerpstudio een digitaal voorbeeld van het relatiegeschenk met bedrukking toe. U kunt het ontwerp controleren, bijvoorbeeld op basis van de kleur en de positie van de bedrukking. Akkoord? We gaan uw relatiegeschenk bedrukken en zorgen voor de giveaways of promotiematerialen met de bedrukking die u wenst.

Relatiegeschenken goedkoop bedrukken

Uiteraard kunnen we relatiegeschenken goedkoop bedrukken, we kunnen u uitstekend adviseren over de verschillende mogelijkheden. Borduren is een relatief dure vorm van het aanbrengen van uw logo, we kunnen uw logo bedrukken door middel van meer goedkope technieken. Aan de andere kant houden we de kwaliteit goed voor u in de gaten, zodat u kunt rekenen op duurzame bedrukking. Gaat het u om goedkope giveaways of promotiematerialen die u aan een brede doelgroep wilt uitdelen? Dankzij het goedkope bedrukken van relatiegeschenken kunt u de kosten goed in de hand houden, terwijl u toch kunt rekenen op een hoge attentiewaarde en een verbeterde naamsbekendheid.

Textiel, pennen en meer bedrukken

Wilt u specifieke relatiegeschenken bedrukken? We kunnen bijvoorbeeld textiel bedrukken en pennen bedrukken, naast een zeer uitgebreid assortiment met andere artikelen. Blader op uw gemak door de verschillende categorieën met relatiegeschenken, give aways en promotiematerialen om inspiratie op te doen of geef ons aan waar u specifiek naar op zoek bent. Wij kunnen de relatiegeschenken bedrukken en u adviseren over de methode die daar het best voor geschikt is.

Bedrukkingstechnieken

Zeefdruk

 

Borduren

 

 Tampondruk

 

 Transferprinting

 

 Doming

 

Buttons 

 

 Plotter

 

Muismatten 

 

Lasergraveren 

 

 Graveren

 

 Digitale druk

 

 Studio

 

11 in-huis productie- en bedrukkingstechnieken

Benieuwd naar de 11 in-huis productie- en bedrukkingstechnieken waarmee we u van dienst kunnen zijn? We kunnen een zeefdruk voor u maken, een logo borduren of een relatiegeschenk tampondrukken. Daarnaast kunnen we logo’s, teksten en slogans transfereren, zorgen voor (epoxy) doming, de button productie of maken we gebruik van een plotter. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met muismatten productie, net als met lasergraveren, graveren en digitale bedrukking. Laat zo uw pennen bedrukkenmokken bedrukkenbidon bedrukkenzonnebrillen bedrukken en paraplu bedrukken bij relatiegeschenken.nl

Ontwerpstudio van Relatiegeschenken.nl

Vanuit onze ontwerpstudio kunnen we u uitstekend adviseren over de verschillende bedrukkingstechnieken of u daar meer over vertellen. Benieuwd wat in uw geval het best geschikt is of waarmee u kunt zorgen voor de goedkoopste bedrukking van relatiegeschenken, giveaways of promotiematerialen? We schetsen u graag de verschillende mogelijkheden, neem contact op voor meer informatie.