Toon filters

Filter hier uw relatiegeschenk:

Filter op prijs:
 1.  
  €1
  €4
  € 1 - € 4
 2. tot €

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Bestseller Reeds 18 bedrijven hebben deze spaarpotten besteld Reeds 18 keer besteld!

Spaarvarken van kunststof

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
 • Breedte 9,4 cm
 • Lengte 9,5 cm
 • Hoogte 7 cm
Bekijk details
€ 1,03

Deze spaarpot als relatiegeschenk?

 • Gratis proefdruk
 • Deskundig advies
 • Origineel design
 • Diverse kleuren

Spaarpotten bedrukken

Spaarpotten bedrukken met logo

Spaarpotten laten bedrukken? Een spaarpot met logo vormt een interessant relatiegeschenk, waar een mooie symbolische boodschap vanuit kan gaan. Wilt u bijvoorbeeld aangeven dat u een waardevolle relatie wilt gaan opbouwen, geschikt voor op de lange termijn? Een spaarpot met logo is dan goed geschikt, daarnaast kunt u er bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, een slogan of een andere uiting op kwijt. Bekijk de verschillende spaarpotten met logo, we kunnen u van dienst zijn met zowel spaarvarkens als een aantal andere vormen.

Spaarpot laten bedrukken

U kunt een spaarpot laten bedrukken, bijvoorbeeld in de bekende vorm van een spaarvarken. Wilt u de spaarpot graag in de gewenste kleur laten verven? Er zijn gipsen modellen beschikbaar die de ontvanger zelf in kan kleuren om daar bovendien een leuke activiteit van te maken. Bekijk de verschillende soorten spaarvarkens en andere spaarpotten, dankzij de bedrukking met uw logo of slogan kunt u zich daarmee op een professionele wijze presenteren. De verschillende spaarvarkens en andere spaarpotten zijn goed van kwaliteit en toch voordelig beschikbaar, waardoor u de spaarpotten uitstekend kunt uitdelen als giveaways aan nieuwe klanten of andere waardevolle relaties.

Spaarpot als relatiegeschenk

U kunt de spaarpot met logo uitstekend versturen als relatiegeschenk of die uitdelen aan de relaties die u persoonlijk spreekt. De spaarvarkens en spaarpotten met bedrukking zijn goed geschikt als giveaways en kunnen zelfs dienst doen als promotiemateriaal. Bekijk op uw gemak de verschillende modellen die er beschikbaar zijn, zoekt u naar een goedkoop kunststof spaarvarken of wellicht een meer stevig model van keramiek? Van keramische spaarvarkens met bedrukking tot aan tal van andere modellen, u kunt ze eenvoudig online bestellen.

Bestelt u een spaarvarken met bedrukking? We sturen u een digitaal voorbeeld van de spaarpotten toe, na uw akkoord voeren we de bedrukking definitief uit.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën giveaways bedrukken of sleutelhangers bedrukken

Verras uw relaties met spaarpotten bedrukt met uw logo of tekst. Wij leveren deze vanaf kleine aantallen met logo, tekst of een combinatie van. We hebben zowel spaarpotten van kunststof als van gips. Verras uw relaties met dit praktische geschenken en laat ze kennismaken met uw organisatie via de bedrukking op de spaarpotten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Bel dan naar 0348 - 711 111.