Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Sleutelhangers met drijver bedrukken
Bestseller Reeds 73 bedrijven hebben deze sleutelhanger met drijver besteld Reeds 73 keer besteld!

Drijvende reddingsboei sleutelhanger

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
  • Diameter 5.5 cm
  • Hoogte 0.8 cm
Bekijk details
€ 0,47

Deze sleutelhanger met drijver uw perfecte relatiegeschenk?

  • Gratis proefdruk
  • Deskundig advies
  • Blijft drijven
  • Gratis verzending

Sleutelhangers met drijver bedrukken

Sleutelhangers met drijver bedrukken met logo

Sleutelhanger met drijver voorzien van bedrijfsnaam of een logo? We kunnen u al vanaf kleine aantallen van dienst zijn. We kunnen de sleutelhangers onbedrukt leveren binnen enkele werkdagen en met bedrukking in ongeveer acht werkdagen. Sleutelhangers zijn een leuke giveaway waarmee u mensen kennis kan laten maken met uw bedrijf. De sleutelhanger met drijver is een handige gadget en kunnen wij snel bedrukken door middel van onze in-house bedrukkingstechnieken. Toch opzoek naar iets anders? Neem dan een kijkje in ons brede assortiment.

Sleutelhangers met drijver als relatiegeschenk

Bent u opzoek naar een mooie sleutelhanger met bedrukking om weg te geven? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Sleutelhangers met drijver zorgen ervoor dat uw sleutels makkelijk vindbaar zijn en deze niet zinken mochten ze in het water vallen. Al vanaf kleine aantallen kunt u deze bestellen. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor uw aankoop een sample te ontvangen zodat u op basis van het sample een keuze kan maken. Voor meer informatie over de bedrukkingsopties kunt u contact opnemen met onze medewerkers.

Drijvende sleutelhangers met bedrukking

Kijk op onze website voor ons uitgebreide assortiment sleutelhangers. We kunnen zowel luxe als goedkope sleutelhangers leveren in kleine aantallen met bedrukking. Naast sleutelhangers met drijver hebben we sleutelhangers met opener, lampje of andere extra’s. Kies een sleutelhanger die bij uw organisatie past, laat deze bedrukken en verras uw klanten, medewerkers of andere relaties met een handige gadget.

We leveren altijd een vrijblijvend digitaal voorbeeld aan van het product met uw logo. Na uw akkoord op dit voorbeeld gaan we daar vervolgens mee aan het werk.

Sleutelhangers met een drijver nodig? Wij hebben meerdere sleutelhangers met een drijver in ons assortiment. We kunnen deze snel bij u leveren in huis met- of zonder bedrukking. Voor informatie kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 0348 711 111.