Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Kunststof sleutelhangers bedrukken
Bestseller Reeds 12 bedrijven hebben deze sleutelhanger besteld! Reeds 12 keer besteld!

Sleutelhanger die altijd blijft drijven

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
  • Breedte 3.5 cm
  • Lengte 10.0 cm
  • Hoogte 1.3 cm
Bekijk details
€ 0,28

Deze drijvende sleutelhanger uw perfecte relatiegeschenk?

  • Gratis proefdruk
  • Deskundig advies
  • Inclusief batterijen
  • Met lampje

Kunststof sleutelhangers bedrukken

Kunststof sleutelhangers bedrukken met logo

Kunststof sleutelhangers zijn voordelig verkrijgbaar, zelfs wanneer u die wilt laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. We beschikken zelf over de technieken om de sleutelhangers van kunststof te bedrukken. Dat betekent dat we de kwaliteit scherp in de gaten kunnen houden en u er bovendien snel mee van dienst kunnen zijn. We kunnen de kunststof sleutelhangers snel bedrukken en er op hetzelfde moment voor zorgen dat u daarvoor een scherp bedrag per stuk betaalt. Een leuke sleutelhanger kopen en die uitdelen aan een brede doelgroep of er op kantoor voor zorgen dat de medewerkers daar gebruik van kunnen maken? De kunststof sleutelhangers vormen een goede keuze.

Kunststof sleutelhangers als giveaway

De leuke sleutelhangers met bedrukking zijn bijvoorbeeld goed geschikt als giveaway. U kunt gebruik maken van de modellen met een (bedrijfs)naam of een logo. Er zijn verschillende goedkope sleutelhangers van kunststof beschikbaar, bijvoorbeeld om die netjes af te stemmen op de huisstijl van de organisatie. Op die manier kun je online een leuke sleutelhanger kopen om die vervolgens aan te bieden of uit delen als een giveaway. De sleutelhangers hebben in een aantal gevallen bovendien heel praktische toepassingen, waardoor ze goed van pas kunnen komen.

Kunststof sleutelhangers met bedrukking

Gebruik maken van de kunststof sleutelhangers met bedrukking en daar het liefst een scherpe prijs voor betalen? We kunnen goedkope sleutelhangers bedrukken, ook in een kleine oplage. We zorgen voor uw naam of logo, net als voor een slogan of een andere uiting die u wenst over te brengen. Dankzij de goedkope sleutelhangers hoeven ze zelfs in combinatie met de bedrukking niet veel de kosten.

Benieuwd hoe de bedrukte kunststof sleutelhangers eruit komen te zien? We sturen u op voorhand een digitaal voorbeeld van het ontwerp toe. Na uw akkoord gaan we daar definitief mee aan de slag en maken we de bedrukking zo snel mogelijk in orde.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook eens de categorie Metalen sleutelhangers bedrukken of graveren

Kunststof sleutelhangers met een bedrukking nodig? Wij leveren bedrukt vanaf vijf dagen en onbedrukt vanaf twee dagen. Voor advies kunt u contact opnemen met onze medewerkers op 0348 - 711 111