Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Bestseller Reeds 24 bedrijven hebben deze handenklapper besteld! Reeds 24 keer besteld!

High-five handenklapper

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
 • Hoogte 1,3 cm
 • Breedte 3,5 cm
 • Lengte 18,3 cm
Bekijk details
€ 0,30

Deze handenklapper als relatiegeschenk?

 • Gratis proefdruk
 • Deskundig advies
 • Snel geleverd
 • Diverse kleuren

Evenementen accessoires bedrukken

Pagina:
 1. 1|
 2. 2
Pagina:
 1. 1|
 2. 2

Evenementen accessoires bedrukken met logo

Evenementen accessoires bestellen? Wij bedrukken uw evenementen accessoires, goed van kwaliteit en heel voordelig beschikbaar. Uw naam vestigen bij een brede doelgroep tijdens een evenement of er met luxe relatiegeschenken voor zorgen dat u tijdens een evenement een mooi aandenken mee kunt geven? Van een set tennisballen tot andere evenementen accessoires zoals een polsflesje of opblaasbare cheering sticks, u heeft de keuze uit tal van producten. Dankzij de bedrukking van de evenementen accessoires kunt u daarmee zorgen voor een professionele uitstraling.

Sleutelhangers en flesopeners

Tot de evenementen accessoires met bedrukking behoren bijvoorbeeld verschillende sleutelhangers en flesopeners. Zoekt u naar sleutelhangers met logo, voorzien van een lichtje voor tijdens een concert of een handige zaklamp om het sleutelgat te vinden? Er zijn flesopeners en andere leuke evenementen accessoires beschikbaar, wij kunnen ze voor u bedrukken met bijvoorbeeld uw logo of slogan. Op die manier kunt u leuke evenementen accessoires uitdelen aan de doelgroep, die daarmee een mooi aandenken heeft aan de geslaagde dag, middag of avond. Blader op uw gemak door de verschillende evenementen accessoires die we kunnen bedrukken, u kunt daar online uw keuze uit maken.

Evenementen accessoires met logo

Wenst u de evenementen accessoires met logo uit te delen of wilt u er onder uw medewerkers voor zorgen dat u luxe relatiegeschenken kunt uitdelen? Wat u ook wenst, ons brede assortiment met bedrukte evenementen accessoires zorgt ervoor dat u werkelijk alle kanten op kunt. Uiteraard zijn de verschillende accessoires heel voordelig beschikbaar, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op een degelijke kwaliteit van de verschillende materialen.

Evenementen accessoires laten bedrukken? Wij sturen u eerst een digitaal voorbeeld, aan de hand waarvan u het ontwerp goed kunt keuren en wij voor u aan de slag kunnen.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën gadgets bedrukken of pennen bedrukken

Een leuk evenement in de planning? Wij hebben een ruim assortiment aan evenement gerelateerde artikelen. Kijk hieronder voor leuke gadgets tijdens evenementen. Wij kunnen deze artikelen voor u bedrukken met een logo, tekst of een combinatie van. Wilt u meer informatie dan staan onze medewerkers voor u klaar. Bel naar 0348 - 711 111.