Toon filters

Filter hier uw relatiegeschenk:

Filter op prijs:
 1.  
  €0
  €2
  € 0 - € 2
 2. tot €

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Luxe aanstekers bedrukken
Bestseller Reeds 49 bedrijven hebben deze aansteker besteld! Reeds 49 keer besteld!

Hot Fire aansteker van aluminium

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
 • Breedte 45 mm
 • Lengte 229 mm
 • Hoogte 20 mm
Bekijk details
€ 1,14

Deze aansteker uw perfecte relatiegeschenk?

 • Gratis proefdruk
 • Deskundig advies
 • Gratis verzending
 • Aluminium

Luxe aanstekers bedrukken

Luxe aanstekers bedrukken met logo

De luxe aanstekers met bedrukking zijn goed geschikt als giveaway en maken ook als relatiegeschenk een goede indruk. Het gaat om luxe modellen op basis van degelijke kwaliteit. Ze hebben de beschikking over een goed mechanisme om de aansteker te gebruiken. De goede afwerking van de materialen zorgt ervoor dat u een degelijke indruk kunt maken. De luxe aanstekers bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en daarvoor gebruik maken van 50 of 100 stuks? We kunnen u zowel in een grote als in een kleine oplage goed van dienst zijn.

Luxe aanstekers als giveaway

U kunt online aanstekers kopen, zowel de luxe modellen als de meer goedkope aanstekers die er beschikbaar zijn. We zorgen voor de bedrukking in kleine aantallen of maken een groot aantal beschikbaar. Zelfs de luxe aanstekers kunnen we goedkoop bedrukken, bijvoorbeeld omdat we gewoon in-house beschikken over de technieken die daarvoor nodig zijn. We zorgen zelf voor de bedrukking, waardoor we de kwaliteit goed in de gaten kunnen houden. Op die manier zorgen we voor de bedrukking van luxe aanstekers in de kleuren van uw organisatie of op basis van het evenement waar u voor de promotie wilt zorgen.

Luxe aanstekers met bedrukking

De luxe aanstekers met bedrukking kunnen we voorzien van bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam, slogan of een andere uiting. Heeft u een specifiek ontwerp voor ogen of wilt u online wat inspiratie opdoen? We kunnen de luxe aanstekers bedrukken in een kleine oplage of er met 50 of 100 stuks voor zorgen dat u een groot aantal modellen tot uw beschikking heeft.

We zorgen standaard voor een digitaal voorbeeld van de luxe aanstekers met bedrukking. Na uw akkoord gaan we daar definitief voor u mee aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook eens de categorie Gadgets bedrukken

Luxe aanstekers bestellen voor uw relaties? Wij hebben verschillende soorten aanstekers in ons assortiment die we voor u kunnen personaliseren. Op deze manier heeft u een mooi persoonlijk geschenk voor uw belangrijke relaties. Voor meer informatie over het bestellen van luxe aanstekers kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Mail naar info@relatiegeschenken.nl of bel naar 0348 - 711 111.