Pennen graveren met een tekst? Wij hebben diverse pennen die u kunt laten graveren. Voordeel is dat de gravering duurzaam is en na 5 jaar nog steeds goed leesbaar. Kortom, een leuk en origineel kado om een gegraveerde pen weg te geven als relatiegeschenk. Heeft u de pennen (zeer) snel nodig? Klik hier voor pennen graveren die snel geleverd kunnen worden

Bekijk meer Pennen graveren
sort-descending

Pennen graveren met een logo

Laat de mooiste pennen graveren bij relatiegeschenken.nl. We hebben pennen in verschillende prijsklassen. We kunnen de pennen voor u graveren of bedrukken met een logo, slogan of andere tekst. U kunt de pennen inzetten als giveaways voor u meest waardevolle klanten, verras uw medewerkers of verras andere relaties. Naast pennen bedrukken is pennensets bedrukken ook mogelijk. 

Pennen met gravering inzetten als giveaways

Sleutelhangers graveren met uw logo, tekst, slogan of een combinatie hiervan? We graveren sleutelhangers al vanaf 30 stuks met uw bedrijfslogo. Sleutelhangers zijn zeer geschikt als giveaway of relatiegeschenk. Deze sleutelhangers kunt u bestellen in zowel kleine als grote oplage maar ook met of zonder bedrukking. De levertijd zonder bedrukking is twee tot drie werkdagen en met bedrukking rond de 10 werkdagen.

De pennen kunnen we leveren in een mooie verpakking. bent u meer opzoek naar dit soort extra's? kijk dan ook gerust bij luxe pennen bedrukken. Deze verpakking kunnen we ook voor u bedrukken met een logo of tekst. We leveren pennen met een gravering al vanaf vijf werkdagen en zonder gravering of bedrukking al vanaf twee á drie werkdagen. Deze pennen met gravering leveren we op een adres in Nederland of België en boven de €200,- (Ex. Btw.) nemen wij de verzendkosten voor rekening.

Pennen met een gravering

Weet u niet precies wat u wilt? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u informeren en adviseren over de vele mogelijkheden van het inzetten van relatiegeschenken. Zij kunnen u meer vertellen over de bedrukkingsmogelijkheden, levering en productspecificaties. Daarnaast kunnen zij u adviseren over welke artikelen u het best in kunt zetten voor welke doelgroep.

U kunt gemakkelijk en snel online uw bestelling plaatsen of een offerte aanvragen. Wanneer u kiest voor offerte aanvragen dan ontvangt u deze binnen enkele minuten in de mail. Ook ontvangt u van ons vrijblijvend een digitaal voorbeeld van het artikel met uw logo.

Graveer opties
Wijnproducten graveren: Wijnopener graveren Wijnkoeler graveren
Pennen graveren: Parkerpen graveren Vulpen graveren
Openers graveren: Kelnersmessen graveren Bieropeners graveren
Home & living: Portemonnees graveren Sleutelhangers graveren
Home & living: Aansteker graveren Kurkentrekker graveren
Glazen graveren: Glazen graveren Karaf graveren
Keukengerei graveren: Snijplank graveren