Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Tanktop bedrukken met logo

Tanktop bedrukken met logo, bijvoorbeeld om tijdens een sportdag met uw medewerkers allemaal in dezelfde kleding te verschijnen? Hesjes of tanktops nodig om teams te maken en daarop graag uw logo drukken? Wij kunnen tanktops bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. We kunnen zowel de voorkant als de achterkant bedrukken. Bekijk de tanktops voor mannen en voor vrouwen, we kunnen u daar op een voordelige manier mee van dienst zijn. Dat betekent dat u een tanktop met logo kunt gebruiken als promotiemateriaal of giveaway, afhankelijk van het doel dat u voor ogen heeft.

Tanktop als promotiemateriaal

Wilt u de tanktop met logo inzetten als promotiemateriaal, bijvoorbeeld tijdens een evenement waar ook andere teams aanwezig zijn? Verzorgt u de sponsoring van een bepaald team? U zorgt er met een tanktop met logo voor dat u een professionele indruk kunt maken, die bovendien helpt bij te dragen aan uw naamsbekendheid. Uiteraard kunnen we u in verschillende kleuren van dienst zijn, zodat u de tanktop met logo bijvoorbeeld vorm kunt geven aan de hand van uw huisstijl. Wij gaan er graag voor u mee aan de slag, u kunt rekenen op een tanktop met logo van goede kwaliteit.

Iedereen een tanktop als verrassing

Iedereen verdient een verrassing, tijdens een evenement werkt het enorm bindend door allemaal dezelfde tanktop met logo te dragen. U zorgt voor een belangrijke mate van eenheid, die bij zal dragen aan de teambuilding en prestaties. Uiteraard kunt u de tanktops met logo eenvoudig online bestellen, zodat u ze kunt uitdelen als giveaways of u er binnen uw eigen medewerkers voor kunt zorgen dat zij het juiste promotiemateriaal aantrekken. Bekijk de verschillende tanktops met logo om online uw keuze te maken, wij gaan er vervolgens vlot voor u mee aan de slag.

Uiteraard sturen we u op voorhand een digitaal voorbeeld toe van een tanktop met logo, zodat u het ontwerp op voorhand kunt controleren.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan eens onze categorieën: Caps bedrukken of T-Shirt bedrukken

Laat snel en eenvoudig tanktops bedrukken met uw logo, slogan of andere tekst. Wij kunnen de tanktops leveren voor zowel mannen als vrouwen. We hebben de tanktops beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Wilt u meer informatie over deze artikelen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Bel 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.