Toon filters

Filter hier uw relatiegeschenk:

Filter op prijs:
  1.  
    €12
    €13
    € 12 - € 13
  2. tot €

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Kinder polo's bedrukken

Kinder polo's bedrukken

Kinder polo's met een logo laten bedrukken

Kinder polo's kunnen wij voor u bedrukken met een logo of een tekst. Heeft u verschillende maten polo's nodig voor de kinderen? Dit is bij ons geen probleem. U kunt gewoon de maten aangeven die u wilt hebben en wij leveren deze bij u af. Met een bedrukking kunnen wij de kinder polo's leveren vanaf vijf werkdagen en zonder bedrukking kunnen wij leveren vanaf twee werkdagen. Wij leveren franco in Nederland en België op één adres bij orders boven de €100,- (Ex. Btw.).

Kinder polo's met een bedrukking

U kunt de kinderpolo's gebruiken tijdens evenementen of gebruiken voor bijvoorbeeld een vereniging. Wij hebben de polo's beschikbaar in verschillende kleuren en kunnen deze ook in diverse kleuren bedrukken. Wij werken met verschillende bedrukkingstechnieken om er op deze manier voor te zorgen dat wij een kwalitatieve bedrukking afleveren.

Polo's voor kinderen met een logo of tekst

Bent u opzoek naar een polo van bepaalde kwaliteit? Dan kunt u terecht bij een van onze medewerkers. Zij kunnen u adviseren en informeren over de vele mogelijkheden rondom kinder polo's. Voordat u de order definitief plaatst ontvangt u eerst een offerte binnen enkele minuten in de mail en krijgt u vrijblijvend een digitaal voorbeeld zodat u een idee heeft van het eind resultaat.

Vraag makkelijk en snel een offerte aan via onze website en ontvang binnen een uur ook een digitaal voorbeeld.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Bodywarmers bedrukken of Paraplu bedrukken goedkoop

Bestel eenvoudig polo's voor kinderen met een logo. Wij kunnen deze voor u bedrukken en afleveren vanaf vijf werkdagen. Toch liever onbedrukt? Onbedrukt leveren we de kinder polo's al vanaf twee werkdagen. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0348 - 711 111 en een van onze medewerkers zal u verder helpen.