Toon filters

Filter hier uw relatiegeschenk:

Filter op kleur:
Filter op prijs:
  1.  
    €6
    €15
    € 6 - € 15
  2. tot €

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!

Longsleeve bedrukken

Longsleeve bedrukken met logo

Een longsleeve bedrukken met logo? Longsleeves zijn truien of shirts met lange mouwen, ze bieden daarmee meer dan voldoende ruimte voor bedrukking. Wilt u er met een longsleeve met logo voor zorgen dat uw medewerkers tijdens een evenement allemaal hetzelfde kunnen dragen of zoekt u naar mogelijkheden om bedrijfskleding te bedrukken? We kunnen allerlei kleuren longsleeves bedrukken, met uw logo, bedrijfsnaam of slogan. Weet u al precies hoe het ontwerp eruit moet komen te zien of wilt u online wellicht nog wat inspiratie opdoen? U bent bij ons aan het juiste adres.

Truien bedrukken in diverse kleuren

We kunnen longsleeves of truien bedrukken in diverse kleuren. Zoekt u naar een witte, grijze, beige of blauwe longsleeve? Wij zorgen voor de bedrukking die u wenst, bijvoorbeeld op basis van uw logo of huisstijl. U zorgt daarmee voor een uniforme uitstraling onder uw medewerkers of u heeft de mogelijkheid om giveaways uit te delen waarmee u klanten, leveranciers en andere relaties letterlijk niet in de kou laat staan. Bedrukte longsleeves vormen wat dat betreft een uitstekende keuze wanneer u wilt werken aan de onderlinge banden of wanneer u zoekt naar een geschikt relatiegeschenk.

Longsleeve als promotiemateriaal of giveaway

Organiseert u binnenkort een evenement? De bedrukte longsleeves voor uw medewerkers helpen bezoekers goed duidelijk te maken bij wie zij terecht kunnen met vragen. Daarnaast kunt u de longsleeve met bedrukking uitstekend tijdens de dagelijkse werkzaamheden gebruiken, u zorgt daarmee voor een professionele uitstraling en indruk. Bekijk de verschillende longsleeves met bedrukking, u kunt ze online bestellen als promotiemateriaal, bedrijfskleding, giveaway of relatiegeschenk.

Wilt u online longsleeves met bedrukking bestellen en bent u op voorhand benieuwd naar het ontwerp? Aan de hand van een digitaal voorbeeld geven we u alvast aan hoe het eruit komt te zien. Na uw akkoord gaan we definitief aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Sweaters / Vesten bedrukken of T-shirt bedrukken

Wij kunnen longsleeves voor u bedrukken op meerdere posities met uw bedrijfslogo en/of tekst. De t-shirts met lange mouwen hebben een groot drukformaat en zijn zeer geschikt om als promotiemateriaal te gebruiken. Bestel eenvoudig verschillende soorten kleuren en maten via onze website.