Toon filters

Filter hier uw relatiegeschenk:

Filter op prijs:
 1.  
  €0
  €2
  € 0 - € 2
 2. tot €

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Trucker cap bedrukken
Bestseller Reeds 46 bedrijven hebben deze trucker cap besteld Reeds 46 keer besteld!

Trucker cap, 5 panel

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt) Bekijk details
€ 1,72

Deze trucker cap uw perfecte relatiegeschenk?

 • Gratis proefdruk
 • Deskundig advies
 • Kunststof sluiting
 • Gratis verzending

Trucker cap bedrukken

Baseball cap bedrukken met logo

De trucker cap laten bedrukken met uw logo en zorgen voor een leuke giveaway? Verras een brede doelgroep met de trucker caps met opdruk, zodat u zich op een professionele wijze kunt presenteren. We kunnen de trucker cap bedrukken per stuk of u van dienst zijn met een grotere oplage. Eén stuk laten bedrukken voor een lage prijs? We bedrukken de caps voor truckers met tekst en met logo’s, zodat u er tevens uw bedrijfsnaam of een andere uiting op kwijt kunt. Wilt u een zwarte trucker cap bedrukken of zoekt u naar een van de andere kleuren? Wij gaan er graag voor u mee aan de slag.

Trucker cap als relatiegeschenk

We kunnen de trucker cap bedrukken als relatiegeschenk of giveaway, u heeft de keuze uit diverse mogelijkheden. Eén stuk bedrukken of gebruik maken van een groter aantal? U kunt zelf de trucker caps ontwerpen of daarvoor advies inwinnen bij onze specialisten. We geven u graag aan hoe we de trucker cap kunnen bedrukken of borduren, zodat we zorgen voor het model dat u voor ogen heeft. De bedrukking met tekst of uw logo voeren we gewoon in-house uit, waardoor we de volledige controle hebben over de kwaliteit.

Trucker cap met bedrukking

De trucker cap met bedrukking vormt een uitstekende keuze als promotiemateriaal, giveaway of relatiegeschenk. We zorgen er daarmee voor dat u goedkoop voor een professionele presentatie van uw onderneming kunt zorgen. U betaalt een scherpe prijs per trucker cap, vooral wanneer u een groot aantal laat bedrukken.

Een trucker cap ontwerpen en benieuwd naar hoe het resultaat eruit komt te zien? Dankzij een digitaal voorbeeld kunt u de trucker cap met opdruk alvast beoordelen. Na uw akkoord nemen we die zo snel mogelijk in productie.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën Tanktop bedrukken of Mokken bedrukken goedkoop

Laat truckers caps bedrukken met uw bedrijfslogo. Wij kunnen deze al leveren vanaf kleine aantallen en in diverse kleuren. U kunt deze inzetten tijdens evenementen zoals congressen, beurzen of bedrijfsuitjes. Voor meer informatie over de trucker caps kunt u bellen naar 0348 - 711 111. Een van onze medewerkers zal u dan verder helpen.