Klantenservice

Bij Relatiegeschenken.nl vinden wij persoonlijk contact met de klant erg belangrijk. Wij houden er niet van om klanten het zelf allemaal te laten uitzoeken op de website. Met name rondom bedrukkingen van relatiegeschenken zijn vaak veel vragen. En daarmee helpen wij ze natuurlijk graag! Wij zijn daarom bereikbaar via chat, email (info@relatiegeschenken.nl) en telefoon: 0348 711 111. Aarzel niet om ons te bellen, wij helpen graag!

1. Het antwoord op veelgestelde vragen vind je hier.

2. Onze openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8.30 – 17.00

3. Contact

Contact opnemen? Stel ons uw vragen over relatiegeschenken, giveaways en promotiematerialen. Hoe wilt u uw pennen bedrukkenmokken bedrukkenbidon bedrukkenzonnebrillen bedrukken en paraplu bedrukken bij relatiegeschenken.nl? Wij helpen u graag! U kunt onze klantenservice op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08:30 uur en 17:00 uur. Wenst u advies over een relatiegeschenk of giveaway, wilt u een bestelling plaatsen of offerte aanvragen? We zijn tevens per email bereikbaar, u kunt een email sturen naar info@relatiegeschenken.nl. Wij nemen dan zsm contact met u op.

4. Routebeschrijving naar Relatiegeschenken.nl

We bevinden ons op een bedrijventerrein in Woerden, op korte afstand van de A12 tussen Utrecht en Den Haag. Afspraak maken? We zijn telefonisch bereikbaar op nummer +31 (0) 348 711 111 of stuur een email naar info@relatiegeschenken.nl.