Laden...

Visitekaart houders bedrukken

Visitekaarthouders zijn mooie geschenken voor uw medewerkers zodat zij uw organisatie kunnen vertegenwoordigen. Wij hebben een ruim assortiment aan visitekaarthouders die we kunnen graveren of bedrukken. U kunt bij ons vrijblijvend de offerte en een digitaal voorbeeld aanvragen. Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig met zoeken? Vraag dan hulp aan een van onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111, mail naar info@relatiegeschenken.nl of gebruik de chat op de website.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Visitekaarthouders bedrukken met logo

Een visitekaarthouder bedrukken met logo? Op zoek naar goede kwaliteit voor een scherpe prijs? Diverse handige visitekaarthouders in het juiste formaat, eenvoudig te bedrukken met uw logo of slogan. Visitekaarthouders helpen uw visitekaartjes bij elkaar te houden en die netjes uit te delen vanuit een kleine verzameling. U hoeft de kaartjes niet langer los mee te nemen, in plaats daarvan zorgt u voor een nette presentatie. Bied ook anderen de mogelijkheid de visitekaarthouders met uw logo te gebruiken, door ze uit te delen als promotiemateriaal of relatiegeschenk.

Visitekaarthouder cadeau doen

U kunt een bedrukte visitekaarthouder cadeau doen, zodat ook anderen de mogelijkheid hebben hun visitekaartjes op een nette wijze mee te nemen. We kunnen de visitekaarthouder bedrukken, zowel aan de voor- als de achterzijde. Wenst u het discreet te houden om de ontvanger niet teveel voor de voeten te lopen of zoekt u naar visitekaarthouders die u op kantoor onder uw medewerkers kunt uitdelen? We kunnen u er in de beide gevallen goed mee van dienst zijn, u heeft de keuze uit verschillende visitekaarthouders. Uiteraard hebben de houders de juiste afmetingen om er een aantal visitekaarten in kwijt te kunnen. Er zijn zowel handige mapjes als aluminium modellen beschikbaar.

Functioneel promotiemateriaal

U kiest met de bedrukte visitekaarthouders voor functioneel promotiemateriaal. Wilt u er met uw logo of slogan voor zorgen dat u werkt aan uw naamsbekendheid of zoekt u naar een praktisch relatiegeschenk voor uw klanten? Wij kunnen de visitekaarthouders bedrukken en daarmee zorgen voor een functionele giveaway. Blader op uw gemak door de verschillende modellen die er beschikbaar zijn, van heel strak en modern tot de meer luxe en klassieke exemplaren.

Wilt u de visitekaarthouders bedrukken? We sturen u eerst een digitaal voorbeeld van het ontwerp, zodat u zelf alvast kunt zien hoe het eruit komt te zien. Na akkoord gaan we voor u aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorie├źn Linialen bedrukken of Visitekaart houders bedrukken.

Search engine powered by ElasticSuite