Toon filters

Filter hier uw relatiegeschenk:

Filter op prijs:
 1.  
  €3
  €9
  € 3 - € 9
 2. tot €

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Snel USB sticks bedrukken
Bestseller Reeds 69 bedrijven hebben deze USB-stick besteld Reeds 69 keer besteld!

Key aluminium USB stick, 2 GB

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
 • Breedte 31 mm
 • Lengte 57 mm
 • Hoogte 3 mm
Bekijk details
€ 3,97

Deze USB-stick het perfecte relatiegeschenk?

 • Gratis proefdruk
 • Deskundig advies
 • Stevig aluminium
 • tot 2GB

Snel USB sticks bedrukken

Snel USB sticks bedrukken met logo

Snel USB sticks laten bedrukken met uw logo om daar al op korte termijn gebruik van te maken? We zorgen voor de snelle bedrukking van USB sticks, zodat u die bijvoorbeeld meteen in kunt zetten als promotiemateriaal. Daarnaast zijn de USB sticks goed geschikt als giveaway en heeft u daarmee de mogelijkheid om leuke relatiegeschenken uit te delen. U kunt de ontvanger op een leuke manier verrassen, omdat de sticks eigenlijk altijd goed van pas komen. We kunnen ze gebruiken om snel wat data op te slaan of te verplaatsen. Daarnaast kunt u snel USB sticks bedrukken met uw logo en daarop wat aanvullende informatie over uw organisatie meegeven.

USB sticks als promotiemateriaal

De USB sticks kunnen we snel bedrukken, zodat u ze snel kunt inzetten als promotiemateriaal. We beschikken in-house over de techniek voor de bedrukking van de USB sticks. Bent u benieuwd naar de USB sticks bedrukken prijzen of wilt u meer weten over de mogelijkheden van een kleine oplage? We zijn u er graag mee van dienst. We berekenen scherpe prijzen voor de bedrukte USB sticks, zelfs wanneer u die per stuk of in een andere kleine oplage wenst te bestellen.

USB sticks met bedrukking

De USB sticks met bedrukking kunnen we snel leveren, we gaan daar zo snel mogelijk voor u mee aan de slag. Dankzij de bedrukte USB sticks kunt u snel zorgen voor de promotie van uw organisatie of hebt u een leuke giveaway in handen richting de bezoekers van bijvoorbeeld een evenement. Hoe u er ook gebruik van wenst te maken, wij zorgen ervoor dat het bedrukken van de USB sticks niet lang hoeft te duren en u de sticks snel in huis heeft.

Bestelt u online de USB sticks om die snel te laten bedrukken? Na een digitaal voorbeeld gaan we er direct voor u mee aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook: Pennen bedrukken

Heeft u op korte termijn USB-sticks nodig? Wij kunnen al USB-sticks met bedrukking leveren vanaf vijf werkdagen. Wij kunnen de USB-sticks bedrukken met logo, slogan of andere tekst. Meer informatie nodig? Bel dan naar 0348 - 711 111 en onze medewerkers zullen u verder helpen. Let op, bij USB-sticks zijn wij wettelijk verplicht €0,60 thuiskopieheffing in rekening te brengen per product.