Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!

USB stick bedrukken

Pagina:
  1. 1|
  2. 2|
  3. 3|
  4. 4|
  5. 5
Pagina:
  1. 1|
  2. 2|
  3. 3|
  4. 4|
  5. 5

USB stick bedrukken met logo

USB sticks hebben we nooit genoeg, ze vormen het ideale relatiegeschenk waarmee u daadwerkelijk van toegevoegde waarde bent. Op zoek naar geschikt promotiemateriaal dat zich gemakkelijk laat bedrukken? USB sticks zijn daar uitstekend voor geschikt, uiteraard heeft u de keuze uit verschillende hoeveelheden opslag. Zoekt u naar een USB stick met 16GB opslagruimte of een kleiner model met 2GB geheugen? Bekijk de verschillende USB stick giveaways, uitstekend geschikt als relatiegeschenk of promotiemateriaal. USB stick bedrukken in kleine oplage? Ook dat is geen probleem.

Relatiegeschenken USB

Het flash geheugen als relatiegeschenk wint de laatste jaren flink aan populariteit. We hebben de tijd van ouderwetse CD-ROM’s en DVD’s achter ons gelaten, we gebruiken nu USB sticks om onze bestanden op te slaan, mee te nemen en met anderen uit te wisselen. Dat zorgt er tevens voor dat we eigenlijk altijd USB sticks tekort komen. Wellicht zocht u laatst zelf nog naar een USB stick om wat bestanden over te dragen, dankzij dit promotiemateriaal kunt u uw relaties een handige dienst bewijzen. De opdruk op de USB sticks biedt ruimte voor uw logo, een slogan of een andere opvallende kreet. Wij kunnen de USB stick voor u bedrukken en sturen een digitaal voorbeeld toe zodat u de vormgeving daarvan op voorhand kunt beoordelen.

Bedrukte usb sticks

De USB sticks met bedrukking vormen een leuke giveaway gadget in onze categorie Kantoor & Computer, waarmee u ervoor zorgt dat u een opvallend relatiegeschenk kunt uitdelen. Wij gunnen bij Relatiegeschenken.nl iedereen een verrassing, het liefst een verrassing waar de ander daadwerkelijk wat aan heeft. USB sticks als promotiemateriaal vormen dan een goede keuze. Ze komen goed van pas en bieden de mogelijkheid diverse bestanden op te slaan en onderling uit te wisselen.

U kunt de USB sticks met bedrukking eenvoudig online bestellen, wij zorgen voor een digitaal voorbeeld. Tevreden? We gaan direct aan de slag en zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres. Op zoek naar wat anders? Kijk dan ook eens bij onze bedrukte pennen of bedrukte powerbanks met logo.

Snel en goedkoop usb sticks bedrukken met logo of tekst? Bedrukte usb sticks zijn een leuk kado om weg te geven. Zo kunt u er uw catalogus, jaarverslag of video in opslaan en het als origineel relatiegeschenk weggeven. We hebben veel bedrukkingsmogelijkheden. Advies nodig? Bel 0348 711 111. We helpen u graag! Let op, bij USB-sticks zijn wij wettelijk verplicht €0,60 thuiskopieheffing in rekening te brengen per product.