Op zoek naar leuke of handige geschenken voor het thuiswerken? In onderstaande categorie staat een ruim assortiment aan relatiegeschenken die wij onbedrukt of bedrukt kunnen leveren bij u of uw relaties aan huis. Wij kunnen deze geschenken bedrukken met een logo, een vraag, een slogan of andere tekst. Uw bestelling laten leveren op verschillende adressen? Geen probleem. Wij zorgen dat de geschenken bij uw relaties thuis worden aangeboden. U geeft aan wat u zou willen bestellen, dit kunnen een of meerdere producten zijn. Wij halen het uit ons magazijn, verpakken het samen en sturen het door naar uw relaties. Zo zorgt u voor een leuke verrassing aan huis.

sort-descending

Alle benodigdheden voor het thuiswerken

In deze categorie kunt u alles vinden wat het thuiswerken net wat relaxter voor u maakt. Wij hebben aan alles gedacht, koptelefoons voor uw eigen concentratie, oordopjes zodat de kinderen op de ipad rustig een spelletje kunnen spelen of kleurboeken zodat ze kunnen kleuren terwijl u aan het werk bent.

Laat deze handige relatiegeschenken voorzien van een logo

Wij kunnen al deze producten voorzien van logo dus u kunt deze handige producten ook delen met uw relaties. Hierbij kunt u denken aan uw klanten, medewerkers of andere relaties. We kunnen de producten bijvoorbeeld bedrukken met het logo van uw bedrijf, een leuke slogan, de naam van de medewerker of een andere tekst.

Direct laten afleveren bij uw relaties

Wilt u de artikelen graag laten afleveren bij de relaties? Dit kan bij ons ook. Het enige wat u hoeft te doen is ons de adressenlijst sturen en wij zorgen dat alle relaties uw geschenk ontvangen met uw logo of tekst.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze mederwerkers. Deze kunt u bereiken via de chat, door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl of door te bellen naar 0348 - 711 111.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk dan ook onze categorieën: Bureau accessoires bedrukken of Computer accessoires bedrukken.