Toon filters

Filter hier uw relatiegeschenk:

Filter op prijs:
 1.  
  €0
  €109
  € 0 - € 109
 2. tot €

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
VR Brillen bedrukken
Bestseller Reeds 22 bedrijven hebben deze VR-bril besteld! Reeds 22 keer besteld!

Slide VR glasses

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
 • Breedte 19 cm
 • Lengte 14 cm
 • Hoogte 10 cm
Bekijk details
€ 4,83

Deze VR-bril het perfecte relatiegeschenk?

 • Gratis proefdruk
 • Deskundig advies
 • Stevig ABS
 • verstelbare lens

VR Brillen bedrukken

VR-brillen bedrukken met logo of tekst

VR-brillen zijn leuke geschenken van nu om uw klanten, medewerkers of andere relaties mee te verrassen. Wij kunnen deze voor u bedrukken met uw bedrijfslogo, afbeelding, slogan of andere tekst. Wij leveren artikelen met een bedrukking al vanaf kleine aantallen en vanaf vijf werkdagen bij u in huis. Onbedrukt kunnen we leveren vanaf twee werkdagen. We hebben verschillende soorten VR-brillen in het assortiment die we kunnen leveren in verschillende kleuren.

VR-brillen met bedrukking inzetten als promotiemateriaal

Tijdens congressen, beurzen of andere evenementen kunt u de VR-brillen inzetten om uw doelgroep kennis te laten maken met uw organisatie. Door de brillen te bedrukken met uw logo komen de gebruikers meerdere malen in contact met uw organisatie. We hebben VR brillen van karton maar ook van kunststof. We hebben verschillende prijsklassen VR brillen die we kunnen leveren in geschenkverpakking.

VR-brillen inzetten als merchandise voor uw doelgroep

Kunt u niet precies vinden wat u zoekt? Onze medewerkers kunnen u helpen bij het vinden van het juiste relatiegeschenk dat past bij uw doelgroep. Wilt u meer informatie over de levertijd, de productspecificaties, de bedrukkingsmogelijkheden of de voorraad? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u hierover informeren. U kunt onze medewerkers bereiken door te bellen naar 0348-711111, door te mailen naar info@relatiegeschenken.nl of door gebruik te maken van de chat op de website.

Bestel uw relatiegeschenken makkelijk en snel via de website. U ontvangt binnen enkele minuten de offerte in de mail en kiest u voor een bedrukking dan ontvangt u ook een vrijblijvend digitaal voorbeeld.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook: USB Stick Bedrukken

Opzoek naar VR-brillen die u kunt laten bedrukken met uw tekst of logo? Wij leveren vanaf vijf werkdagen bij u in huis en ook in kleine oplage. Heeft u meer informatie nodig over bijvoorbeeld de bedrukkingsopties of productspecificaties? Neem contact op met onze medewerkers. U kunt deze bereiken door te bellen naar 0348-711111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.