Toon filters

Filter hier uw relatiegeschenk:

Filter op prijs:
 1.  
  €2
  €17
  € 2 - € 17
 2. tot €

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Snel powerbanks bedrukken
Bestseller Reeds 103 bedrijven hebben deze powerbank besteld Reeds 103 keer besteld!

Volt powerbank, 2200 mAh, aluminium

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
 • Breedte 2,2 cm
 • Lengte 9,3 cm
 • Hoogte 2,1 cm
Bekijk details
€ 3,76

Deze powerbank snel geleverd?

 • Gratis proefdruk
 • Snelle levering
 • Vanaf 5 stuks
 • tot 2200 mAh

Snel powerbanks bedrukken

Snel powerbanks bedrukken met logo

Snel een powerbank laten bedrukken met uw logo om daar binnenkort gebruik van te maken? Onder de eigen medewerkers powerbanks uitdelen die zij mee kunnen nemen op reis? Hoe u de powerbanks ook wenst in te zetten, ze vormen met bedrukking een uitstekende keuze voor de promotie van uw organisatie of merk. Een powerbank is goed geschikt als relatiegeschenk of giveaway. We beschikken in-house over de technieken om de powerbanks te bedrukken. Dat betekent dat we u daar snel mee van dienst kunnen zijn.

Powerbanks als relatiegeschenk

We kunnen snel powerbanks bedrukken, bijvoorbeeld om die op korte termijn in te zetten als relatiegeschenk. Nog op het laatste moment powerbanks bestellen en die laten bedrukken? We gaan er vlot mee aan de slag, uiteraard op basis van het type opdruk dat u wenst. We maken de bedrukking in orde en zorgen op voorhand voor een digitaal voorbeeld. Uiteraard heeft u de keuze uit de verschillende goedkope powerbanks en zijn er een aantal meer luxe modellen verkrijgbaar. Op die manier zorgen we voor de snelle bedrukking van powerbanks, volledig op basis van uw specifieke wensen.

Powerbanks met bedrukking

De powerbanks met bedrukking snel bestellen, zodat u er snel gebruik van kunt maken? U kunt online een powerbank laten bedrukken. We kunnen de diverse modellen van opdruk voorzien, bijvoorbeeld op basis van uw logo of bedrijfsnaam. Zoekt u naar een powerbank met een grote accu en capaciteit of vindt u het vooral van belang dat deze voordelig verkrijgbaar is? Er zijn slim powerbanks beschikbaar, net als de handige modellen met bijvoorbeeld een koordje om deze vast te houden. U kunt online snel powerbanks laten bedrukken. Na het digitale voorbeeld en uw akkoord gaan we er direct voor u mee aan de slag.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook: Pennen bedrukken

Laat snel powerbanks bedrukken met uw logo. Wij leveren powerbanks vanaf vijf werkdagen met bedrukking en al vanaf 2 werkdagen zonder bedrukking. We hebben een ruim assortiment powerbanks. Wilt u meer informatie neem dan contact op met onze medewerkers. U kunt deze bereiken op 0348 711 111.