Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Snel pennen bedrukken
Bestseller Reeds 92 bedrijven hebben deze pen besteld Reeds 92 keer besteld!

London balpen met draaimechanisme, kunststof

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
  • Diameter 1,0 cm
  • Lengte 13,5 cm
Bekijk details
€ 0,15

Deze pen het perfecte relatiegeschenk?

  • Gratis proefdruk
  • Deskundig advies
  • Stevig ABS
  • Snelle levering

Snel pennen bedrukken

Snel pennen bedrukken met een logo

Op korte termijn pennen met een bedrukking nodig. Wij leveren snel pennen bij u in huis met- of zonder bedrukking. Wij leveren onbedrukte pennen vanaf drie werkdagen en pennen met een bedrukking vanaf vijf werkdagen. Wij leveren deze pennen bij een orderbedrag boven de €100,- gratis op locatie in Nederland en België.

Snel pennen inzetten als promotiemateriaal

Bestel nu makkelijk en snel pennen deze kunt u laten bedrukken in meerdere kleuren maar u kunt deze ook graveren met een logo of tekst. Wij hebben pennen in verschillende prijsklassen en gemaakt van vele verschillende materialen. Veel van de pennen kunnen we snel bedrukken en leveren. U kunt deze pennen inzetten tijdens congressen, beurzen of andere evenementen (zie hier).

Snel pennen met bedrukking

Wilt u snel pennen met een bedrukking maar weet u niet precies wat u wilt? Onze medewerkers kunnen u informeren over de vele mogelijkheden wat betreft de artikelen en de bedrukkingen. U kunt onze medewerkers bereiken op 0348-711111 via info@relatiegeschenken.nl of via de chat op de website.

Bestel makkelijk en snel online. U ontvangt de offerte binnen enkele minuten in de mail. Kiest u voor een bedrukking dan ontvangt u ook vrijblijvend een digitaal voorbeeld.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook: Pennen graveren

Snel pennen met bedrukking nodig? Wij hebben diverse pennen die we snel kunnen leveren bij u in huis. We kunnen al bedrukte pennen leveren vanaf vijf werkdagen en onbedrukte pennen binnen vier werkdagen.