Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Pennen met logo
Bestseller Reeds 81 bedrijven hebben deze pen besteld Reeds 81 keer besteld!

Toppoint Texas hardcolour balpen, blauwe inkt

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
  • Diameter 1,2 cm
  • Lengte 14,6 cm
Bekijk details
€ 0,23

Deze pen het perfecte relatiegeschenk?

  • Gratis proefdruk
  • Deskundig advies
  • Stevig ABS
  • Met draaimechanisme

Pennen met logo

Pennen met logo bedrukken

Opzoek naar pennen met logo om uit te delen op kantoor of tijdens evenementen? Wij kunnen al vanaf kleine aantallen pennen bedrukken met uw logo, afbeelding, slogan of andere tekst. Door middel van onze verschillende bedrukkingstechnieken kunnen we de gekozen artikelen voorzien van een kwalitatieve opdruk. Daarnaast is het vaak ook mogelijk om een artikel op meerdere plaatsen te laten bedrukken.

Pennen met logo voor promotieacties

Pennen met logo kunt u voor een klein budget al grootschalig aanschaffen. Deze kunt u dan intern verspreiden in het kantoor of extern uitdelen aan uw klanten, leveranciers of andere relaties. Wij kunnen bedrukte pennen met logo al leveren vanaf vijf werkdagen en onbedrukte pennen al binnen vier werkdagen. Wilt u de pennen zo snel mogelijk bedrukt ontvangen dan kunt u het beste in de categorie 'Snel pennen' kijken.

Snel pennen met logo bestellen

Bent u opzoek naar een bepaalde pen of weet u niet welke pen past bij uw doel? Neem dan contact op met onze medewerkers. Zij kunnen u informeren over de artikelen en over de bedrukkingsmogelijkheden. Daarnaast kunnen zij u adviseren over welk artikel past bij uw doelgroep en uw soort bedrukking.

Wanneer u online een bestelling plaatst ontvangt u van ons een offerte en een digitale opzet van het artikel met de door u gekozen bedrukking. Deze sturen we u in veel gevallen al toe binnen een uur en deze passen we aan mocht u het toch anders willen zien.

Toch een ander relatiegeschenk? Bekijk ook: USB Stick bedrukken

Pennen bedrukken met een logo? Wij hebben een groot assortiment met pennen die u kunt laten bedrukken met uw logo. Laat potentiële klanten kennis maken met uw organisatie door middel van mooie bedrukte pennen