Liniaal bedrukken? Bestel nu eenvoudig mooie linialen online met uw bedrijfslogo. Wij hebben diverse soorten linialen die we vanaf 5 werkdagen met bedrukking bij u kunnen leveren. U krijgt vrijblijvend een digitaal voorbeeld wanneer u kiest voor een artikel met bedrukking. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0348 - 711 111.

Bekijk meer Linialen
sort-descending

Liniaal bedrukken met logo

Liniaal bedrukken met uw logo en die uitdelen als promotiemateriaal of op zoek naar een luxe liniaal als relatiegeschenk? U heeft de keuze uit diverse linialen en geo driehoeken, goed geschikt voor op scholen en bij technische bureaus die veel aan de tekentafel zitten. Wij kunnen bijvoorbeeld ook een schaal liniaal bedrukken. Zorg met de linialen met opdruk voor een praktisch relatiegeschenk waar de ontvanger wat aan heeft. U maakt de kans op een geslaagd promotiemateriaal op die manier zo groot mogelijk, zodra de ontvanger daarmee gaat werken vergroot u eenvoudig uw naamsbekendheid.

Linialen als promotiemateriaal

Liniaal bedrukken als promotiemateriaal, u heeft voldoende ruimte voor uw logo of een slogan. Daarnaast zorgt de praktische toepassing van de linialen ervoor dat de ontvanger er direct mee aan de slag kan. Bent u specifiek op zoek naar een 20cm liniaal, een 30cm liniaal of wellicht een geo driehoek die iemand tevens als liniaal kan gebruiken? Uiteraard kunt u de linialen met opdruk ook meteen voor bij u op kantoor bestellen, zodat u voortaan met uw eigen materialen kan werken. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, wij zorgen ervoor dat u de linialen als promotiemateriaal of relatiegeschenken kunt uitdelen, zowel aan relaties als aan uw eigen medewerkers.

Relatiegeschenken.nl beschikt over elf verschillende druktechnieken

Vraagt u zich af wat in uw geval het meest geschikt is of hoe u kunt zorgen voor de goedkoopste bedrukking van relatiegeschenken, giveaways en promotiemateriaal? Wij bieden uitstekend advies over verschillende technieken zoals zeefdruk. Onze logo borduurservice helpt bij het opzetten van een opvallende display, terwijl onze relatiegeschenk bedrukkingen bedrijven in staat stellen hun eigen merkartikelen uit te delen op beurzen!
Bij relatiegeschenken zijn we ook gespecialiseerd in het produceren van muismatten (van hoge kwaliteit materiaal) met lasergravure van persoonlijke boodschappen.

Schaal liniaal bedrukken

Wilt u een schaal liniaal met opdruk bestellen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk voor een technisch bureau waarmee u een mooie tijd tegemoet gaat of waarmee u samen een mooi project heeft afgerond? U zorgt met de linialen van goede kwaliteit voor een praktische toepassing die tevens bijdraagt aan uw uitstraling richting de ontvanger. Blader door de verschillende linialen die u met opdruk als relatiegeschenk kunt bestellen, net als de goedkope giveaways die u met uw logo kunt uitdelen.

Bestelt u linialen met uw logo of een andere opdruk? Wij zorgen voor een digitaal voorbeeld, aan de hand waarvan u het ontwerp kunt beoordelen. Na akkoord gaan we voor u aan de slag.

Toch liever andere kantoorartikelen bedrukken? Kijk dan eens naar onze andere categorieën.