Toon filters

Filter hier uw relatiegeschenk:

Filter op kleur:
Filter op prijs:
 1.  
  €0
  €12
  € 0 - € 12
 2. tot €

Onze klanten beoordelen ons met een 9.1!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Bestseller Reeds 33 bedrijven hebben deze muis besteld Reeds 33 keer besteld!

Menlo draadloze USB muis

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt) >
 • Breedte 0 cm
 • Lengte 0 cm
 • Hoogte 0 cm
Bekijk details
€ 9,90

Deze muis bedrukken met logo?

 • Gratis proefdruk
 • Snelle levering
 • Vanaf 4 stuks
 • Inclusief USB aansluiting

Computermuizen bedrukken

Computermuizen bedrukken

Computermuis kopen en laten bedrukken? De computermuizen zijn uitstekend geschikt als relatiegeschenk, we maken er op kantoor immers iedere dag gebruik van. De giveaways bieden ruimte voor bedrukking met uw logo, een slogan of een andere opvallende kreet. Uiteraard heeft u de keuze uit verschillende computermuizen als relatiegeschenk. Zoekt u naar een comfortabele muis, een draadloze muis of wellicht een muis in de vorm van een auto? De auto muizen zijn goed geschikt als opvallend promotiemateriaal, u zorgt er daarmee voor dat u de liefhebbers raakt waar zij daar het meest gevoelig voor zijn.

Computermuizen-bedrukken

Computermuis als relatiegeschenk

De computermuis als relatiegeschenk vormt een goede keuze, het is een praktische keuze die in ons dagelijks werk goed van pas komt. Er ook meteen op kantoor voor zorgen dat u bedrukte computermuizen kunt gaan gebruiken? Bestel er eenvoudig een aantal extra, zodat u ook zelf gebruik kunt maken van een mooie computermuis in uw huisstijl of met een opvallende vormgeving. Iedereen verdient een verrassing, de computermuizen met bedrukking vormen een uitstekende keuze die een glimlach op het gezicht zal toveren.

Giveaways en promotiemateriaal

Computermuizen en de bijbehorende muismatten zijn uitstekend geschikt als giveaways en promotiemateriaal. Er komt altijd wel ergens een muis tekort, met name de draadloze modellen zijn over het algemeen zeer gewenst en vormen daarmee een goede keuze. We kunnen de opdruk op de computermuizen voor u verzorgen, zodat u uw eigen logo of slogan prominent kunt tonen wanneer iemand met de muis werkt. Uiteraard zijn de muizen van goede kwaliteit, blader op uw gemak door de verschillende relatiegeschenken en give aways waar u online een keuze uit kunt maken.

Computermuis als relatiegeschenk laten bedrukken? Dankzij ons digitale voorbeeld weet u op voorhand goed wat u van ons kunt verwachten. Daarna gaan we aan de slag met de daadwerkelijke bedrukking.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën pennen bedrukkenmokken bedrukkenpowerbank bedrukkenzonnebrillen bedrukken of paraplu bedrukken

Computermuizen bedrukken met uw logo of tekst? Wij hebben ze op voorraad en kunnen snel bedrukken. Een bedrukte computermuis is een origineel relatiegeschenk om weg te geven. Vragen? Neem contact met ons op zodat we u kunnen helpen.