Stylus touchpennen bedrukken

Opzoek naar een stylus om te laten bedrukken met uw logo? Wij hebben een ruim assortiment diverse soorten vormen van de stylus. Deze kunnen wij leveren in combinatie met bijvoorbeeld sleutelhanger, pen of smartphone houder. We kunnen deze voorzien van uw logo, slogan of andere tekst. Vraag eenvoudig online de vrijblijvende offerte aan en ontvang daarnaast een gratis digitaal voorbeeld.

Producten 1-12 van 69

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Deluxe data notitieboek met 8GB USB en touchscreen pen
  Deluxe data notitieboek met 8GB USB en touchscreen pen
  #P773.33
  vanaf  14,95
  Bekijk details
 2. Image
  Moneta geanodiseerde aluminium stylus balpen
  #107298
  vanaf  0,39
  Bekijk details
 3. Balpen stylus papier
  Balpen stylus papier
  #LT87949
  vanaf  0,29
  Bekijk details
 4. Notitieboek karton A6 + balpen stylus
  Notitieboek karton A6 + balpen stylus
  #LT90839
  vanaf  1,60
  Bekijk details
 5. Image
  Balpen Avalon soft-touch
  #LT87947
  vanaf  0,70
  Bekijk details
 6. Balpen Bold stylus metaal
  Balpen Bold stylus metaal
  #LT87914
  vanaf  1,49
  Bekijk details
 7. Image
  Giza stylus balpen
  #106737
  vanaf  0,31
  Bekijk details
 8. Image
  Nash stylus balpen
  #106739
  vanaf  0,17
  Bekijk details
 9. Image
  Nash stylus balpen gekleurd met zwarte grip
  #106903
  vanaf  0,17
  Bekijk details
 10. Image
  Naples stylus balpen
  #106719
  vanaf  0,36
  Bekijk details
 11. Image
  X8 smooth touch pen
  #P610.70
  vanaf  0,46
  Bekijk details
 12. Image
  Rio stylus balpen
  #106573
  vanaf  0,42
  Bekijk details

Producten 1-12 van 69

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stylus bedrukken met logo

Een stylus laten bedrukken met uw logo of op zoek naar een handige giveaway waar de ander daadwerkelijk wat aan heeft? Een stylus komt altijd goed van pas, we hebben inmiddels immers allemaal een of meerdere touchscreens tot onze beschikking. De stylus maakt het gemakkelijker een smartphone of tablet te bedienen. Wij kunnen uw stylus bedrukken met logo of met uw slogan. Dat betekent dat u een persoonlijk relatiegeschenk kunt uitdelen of u er met promotiemateriaal voor kunt zorgen dat u onder de doelgroep effectief kunt werken aan uw naamsbekendheid.

Goedkope stylus als promotiemateriaal

Zoekt u naar een goedkope stylus als promotiemateriaal, waarmee u er dankzij uw logo of slogan voor kunt zorgen dat anderen u leren kennen? De combinaties van ball point en een stylus maakt diverse materialen zeer praktisch, daarnaast zijn er stylussen en radars in één en heeft u de keuze uit diverse andere modellen. Wenst u er meteen een schermreiniger bij of zoekt u naar een stylus die u gemakkelijk ergens aan vast kunt maken om die nooit te verliezen? Blader door de verschillende stylussen als relatiegeschenk of promotiemateriaal, wij verzorgen de opdruk en zorgen daarmee voor een persoonlijke tint.

Een stylus voor iedereen

Iedereen verdient een verrassing, een stylus komt over het algemeen goed van pas en kan er dankzij de diverse designs bovendien erg leuk uitzien. Het resultaat? U kunt een stylus laten bedrukken en daarmee zorgen voor een leuk relatiegeschenk dat de ander enorm zal waarderen. Weet u al precies waar u naar zoekt of bent u benieuwd naar de modellen die er beschikbaar zijn? Blader er op uw gemak doorheen om inspiratie op te doen, we bieden u een uitgebreid assortiment.

Stylus bedrukken? Wij sturen u eerst een digitaal voorbeeld, zodat u het ontwerp op uw gemak kunt beoordelen. Na akkoord starten we snel met de daadwerkelijke productie.

Toch een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens in onze categorieën pennen of mokken