Laden...

Rekenmachines bedrukken

Op zoek naar rekenmachines met uw logo? Wij kunnen deze met bedrukking vanaf vijf werkdagen bij u in huis leveren en onbedrukt al vanaf twee werkdagen. U kunt vrijblijvend een digitaal voorbeeld en een offerte opvragen.

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rekenmachines bedrukken

Rekenmachines bedrukken met uw logo of uw slogan? Wij zorgen voor luxe relatiegeschenken, waar de ontvanger daadwerkelijk wat aan heeft. Een handige rekenmachine zorgt ervoor dat u een praktisch cadeau kunt uitdelen, ter promotie of om een geslaagde samenwerking te voeren. Blader online door de verschillende rekenmachines die we kunnen bedrukken. We verzorgen de opdruk op de rekenmachine op een opvallende plaats, zonder dat dit de werking daarvan in de weg hoeft te zitten. Het resultaat? Een rekenmachine met uw logo die u uitstekend kunt uitdelen als relatiegeschenk of promotiemateriaal.

Rekenmachine bedrukken om weg te geven als relatiegeschenk

De rekenmachine als relatiegeschenk vormt een goede keuze, u zorgt er daarmee voor dat u op een praktische wijze kunt meedenken in wat de ander nodig heeft. Maakt uw relatie regelmatig berekeningen of krijgt u het verwijt dat u het cijfermatig complex maakt? Dan vormt de rekenmachine een goede keuze. Uiteraard kunnen we verschillende soorten rekenmachines bedrukken. Zoekt u naar een basic-model dat voordelig beschikbaar is of wilt u een bureaurekenmachine cadeau doen met extra grote knoppen? Er zijn flexibele rekenmachines beschikbaar, net als linialen met daarin een rekenmachine of een memoboekje waarmee u kunt rekenen.

Rekenmachines bedrukken bij relatiegeschenken.nl

U bent benieuwd naar de elf drukmethodes waarmee wij uw rekenmachine kunnen bedrukken? Wij hebben zeefdruk, logo borduren of tampondruk en zelfs logo's overzetten op rekenmachines voor u! Bovendien zorgen onze ontwerpers voor eventuele tekstwijzigingen en doen zij suggesties over hoe zij hun expertise het beste kunnen inzetten - laat ons gewoon weten welk lettertype in elk geval het meest geschikt is, dan doen zij dat feilloos!

Rekenmachine bedrukken en gebruiken als promotiemateriaal

Uiteraard kunt u de rekenmachines bedrukken en die uitdelen als promotiemateriaal of er zelf op kantoor gebruik van maken. Wilt u er met de relatiegeschenken tevens voor zorgen dat u zelf een aantal modellen tot uw beschikking heeft? U kunt er gemakkelijk een paar meer bestellen, zodat u de rekenmachine giveaways bijvoorbeeld kunt uitdelen aan uw eigen medewerkers. Op die manier kunnen de rekenmachines met logo goed van pas komen en zorgt u voor een leuke verrassing voor zij die het niet verwachten.

Bestelt u rekenmachines met logo? Voordat we deze daadwerkelijk bedrukken sturen we u een digitaal voorbeeld toe. Na akkoord op het ontwerp gaan we definitief voor u aan de slag.

U wilt liever andere bureau accessoires bedrukken? Relatiegeschenken kan ook kalenders bedrukken, agenda's bedrukken, bureau onderleggers bedrukken en etuis bedrukken.