Kalender bedrukken voor uw medewerkers of andere relaties? Wij kunnen deze kalenders bedrukken met een logo, een tekst of een combinatie van de twee. U kunt eenvoudig online de offerte aanvraag doen en dan ontvangt u vrijblijvend de offerte en maakt onze studio ook gratis een digitaal voorbeeld voor u. Voor vragen kunt u bellen naar 0348 - 711 111 of mailen naar info@relatiegeschenken.nl.

sort-descending

Kalender bedrukken met logo

Kalender met logo bedrukken? Een digitale kalender bestellen? Kalenders zijn in de digitale vorm beschikbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt bijvoorbeeld een pennenhouder met digitale kalender bestellen, net als een bureauklok waar ook meteen een kalender in zit. De diverse kalenders met logo zijn uitstekend geschikt als relatiegeschenk, ze helpen u bijvoorbeeld een bijzondere samenwerking met een goede klant te eren. Daarnaast kunt u de kalenders met logo uitstekend bij u op kantoor gebruiken, zodat iedereen er daarvan een op zijn of haar bureau kan plaatsen.

Digitale kalender bedrukken als relatiegeschenk

De digitale kalender is goed geschikt als relatiegeschenk, dankzij het logo heeft u de mogelijkheid om hiermee aan uw naamsbekendheid te werken. Iedereen verdient een verrassing, met een bedrukte kalender zorgt u bovendien voor een cadeau waar de ontvanger wat aan heeft. Zoekt u naar een kalender waar ook meteen een thermometer en een alarm in zit of bent u op zoek naar een meer voordelig model? Blader er op uw gemak doorheen, u heeft de keuze uit verschillende kalender giveaways van goede kwaliteit.

Hoe bedrukken wij uw kalender?

Benieuwd naar de elf druktechnieken waarmee we uw kalender kunnen bedrukken? We hebben zeefdruk, logoborduursel of tampondruk. Bovendien, bieden wij ook lasergravure en digitale prints aan! Welke techniek spreekt u het meest aan voor de trends van dit jaar?

Kalenders bedrukken als luxe promotiemateriaal

Wilt u een luxe promotiemateriaal bestellen en bent u daarvoor op zoek naar een digitale kalender met logo? Dankzij de compacte vormgeving kan de ontvanger de kalender gemakkelijk kwijt, om altijd de tijd en de datum in de gaten te kunnen houden. U kunt de kalenders met logo uitstekend zelf op kantoor gebruiken of die uitdelen als relatiegeschenk aan de relaties en klanten die u hoog heeft zitten.

Bestelt u een kalender met logo? Wij zorgen altijd eerst voor een digitaal ontwerp, aan de hand waarvan u dat alvast kunt beoordelen. Na akkoord gaan we voor u aan de slag met de daadwerkelijke productie van de kalenders met logo.

Toch andere bureau accessoires bedrukken? Relatiegeschenken.nl kan ook agenda's bedrukken, rekenmachines bedrukken, bureau onderleggers bedrukken en etuis bedrukken.