Denk aan al die keren dat u op zoek moest naar een pen, om u vervolgens te realiseren dat u er geen bij had. Laat daarom een etui bedrukken als relatiegeschenk, zodat u relaties nooit meer hoeven te zoeken naar een pen, maar deze altijd bij de hand hebben. Dankzij deze handige etuis zullen ze op het werk of thuis altijd hun pen kunnen vinden.
sort-descending

Etui bedrukken met foto of met logo

Pennen zijn vaak populaire relatiegeschenken. Iedereen heeft wel pennen in huis die ze ergens hebben gekregen. Vaak slingeren ze rond in huis of raken ze kwijt, maar dit is verleden tijd. U kunt namelijk bij ons een etui bedrukken met foto of een etui bedrukken met logo. Hierdoor kunnen uw relaties de rondslingerende pennen handig opbergen. Laat u een etui bedrukken met foto of een etui bedrukken met logo, dan zullen uw relaties altijd aan u herinnert worden, wanneer zij een pen nodig hebben.

Uiteenlopende soorten etuis die u kunt laten bedrukken

Een etui heeft meer toepassingen dan simpelweg het opbergen van pennen of schrijfwaren. Relatiegeschenken.nl kan verschillende soorten etuis bedrukken, waaronder een etui voor een fleecedeken, een etui voor oortelefoons, een etui voor een gereedschapsset, of een etui met manicureset. Of wat dacht u van een etui voor een EHBO-set, een dubbelwandige fles, of voor een badminton of beachball set.

Etui laten bedrukken bij Relatiegeschenken.nl

Nooit meer losse pennen die rondslingeren door het huis of op kantoor? Laat dan een etui bedrukken door Relatiegeschenken.nl, uw specialist in relatiegeschenken. Al bijna 40 jaar zorgen wij er voor dat u uw relaties met een leuk geschenk kunt verrassen. Onze medewerkers kunnen snel schakelen en bieden professionele service. We beschikken over verschillende druktechnieken voor uw relatiegeschenken: borduren, zeefdruk, graveren, domen, lasergraveren, transfereren, tampondruk, digitale druk, muismatten productie, transferprinting, en button productie.

We kunnen hiermee uw etui bedrukken, maar ook andere bureau accessoires bedrukken, zoals een agenda bedrukken, een bureau onderlegger bedrukken, een kalender bedrukken, of een rekenmachine bedrukken.