Bureau onderlegger bedrukken als relatiegeschenk? Door bureau onderleggers met logo als promotiemateriaal weg te geven, hebben uw klanten en doelgroep altijd uw logo in het zicht. Plaats uw logo op een bureau onderlegger en geef deze weg bij bedrijfsevenementen, conferenties of productlanceringen.

sort-descending

Waarom een bureau onderlegger bedrukken?

Bureau onderleggers zijn een essentieel item voor elk kantoor. Ze beschermen uw bureaublad en houden het schoon en professioneel. Een bureau onderlegger biedt ook een groot, plat oppervlak om op te schrijven of aan projecten te werken. En wanneer u uw bedrijfslogo of merk toevoegt aan de bureau onderlegger, wordt het een wandelend reclamebord voor uw bedrijf.

Bureau onderleggers bedrukken kan in vele maten en vormen. U kunt de gewenste maat kiezen zo dat de bureau onderlegger op elk bureaublad of elke werkruimte te past. En ze kunnen aan één of beide zijden bedrukt worden, in kleur of zwart-wit.

Verschillende druktechnieken voor bureau onderlegger bedrukken

Digitaal drukken: Dit is het meest voorkomende type druk voor bureauonderleggers. Het is ideaal voor kleine bedrijven of bedrijven die een snelle doorlooptijd nodig hebben.

Zeefdruk: Zeefdruk is een meer traditionele drukmethode waarbij een stencil wordt gebruikt om inkt aan te brengen op het oppervlak van de bureauonderlegger. Deze methode is ideaal voor grotere bedrijven

Of u nu zeefdruk, borduurwerk met logo of productie van relatiegeschenken nodig hebt, wij kunnen het allemaal! Wij bieden ook transferlogo's en -teksten en zorgen voor (epoxy) doming. Daarnaast kunnen wij ook muismatten bedrukken voor wie er zelf een wil kopen; lasergraveren zorgt voor een elegante afwerking, terwijl digitale prints ook geweldige geschenken zijn - neem gewoon contact met ons op over details die specifiek genoeg zijn voor uw behoeften, zodat het niet uitmaakt wat voor cadeau-idee er bij u opkomt.

Bureau onderlegger bedrukken bij Relatiegeschenken.nl

Waarom uw bureau onderlegger bedrukken bij Relatiegeschenken.nl? Wij hebben een breed scala aan producten die bedrukt kunnen worden met uw bedrijfslogo of merknaam. En we bieden een verscheidenheid aan bedrukkingsmethoden, zodat u de methode kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. Een bureau onderlegger bedrukken heeft vele voordelen. Een bureau onderlegger is een geweldige manier om uw werkruimte georganiseerd en opgeruimd te houden, en het kan ook helpen om uw bedrijf of merk te promoten. Door uw eigen bureau onderlegger te bedrukken, kunt u het ontwerp aanpassen aan de huisstijl van uw bedrijf. U kunt kiezen uit verschillende maten, vormen en kleuren om unieke bureauonderleggers met logo te maken. En omdat u het zelf drukt, kunt u er zeker van zijn dat de kwaliteit top is.

Naast bureauonderleggers, kunnen wij ook andere bureau accessoires bedrukken, zoals een etui bedrukken, kalenders bedrukken, agenda's bedrukken, en rekenmachines bedrukken.