Laden...

Agenda's bedrukken

Laat snel agenda's bedrukken met uw logo of tekst. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvraag doen en daarnaast ontvangt u ook een gratis digitaal voorbeeld. Voor informatie over de voorraad van de agenda's kunt u contact opnemen met onze medewerkers. Bel naar 0348 - 711 111 of mail naar info@relatiegeschenken.nl.

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Agenda bedrukken met logo

Agenda’s uitdelen als relatiegeschenken? Uitstekend geschikt als luxe promotiemateriaal, net als voor bij u op kantoor. We kunnen de agenda’s bedrukken met uw logo of slogan. Zorg ervoor dat u netjes op tijd bent op uw afspraken en help ook anderen daarbij met deze handige agenda’s. U heeft de keuze uit verschillende modellen, van een kleine zakagenda tot een grotere bureau-agenda waarin u alle afspraken en notities zonder problemen kwijt kunt. Een agenda met logo vormt het ideale relatiegeschenk waar de ontvanger daadwerkelijk wat aan heeft.

Diverse agenda’s als relatiegeschenken

De diverse agenda’s met of zonder logo zijn goed geschikt als relatiegeschenk. Ze vormen een praktische keuze die u tevens helpt uw naamsbekendheid te vergroten of u helpt weer eens onder de aandacht te komen. De agenda als een relatiegeschenk is beschikbaar in diverse uitvoeringen in onze categorie Kantoor & Computer. De zakagenda heeft bijvoorbeeld een compact formaat, terwijl de bureau agenda’s of de building agenda’s een stuk groter zijn en het goed doen op een bureau of balie bij de receptie. Wilt u zelf gebruik maken van een aantal handige agenda’s? Bestel er een paar extra, uiteraard ook voorzien van uw logo of slogan.

Luxe giveaways voor relaties

U kiest met de agenda’s als promotiemateriaal of relatiegeschenken voor luxe giveaways, waarmee u uw waardering voor de relatie kunt uitspreken. Het geeft aan dat u meedenkt over de praktische toepassing van het relatiegeschenk, terwijl u bovendien zoekt naar een luxe product van goede kwaliteit. We kunnen de diverse agenda’s voor u bedrukken of deze in de reguliere uitvoering naar u verzenden. U bepaalt, wij geven u de touwtjes in handen.

Bestelt u online agenda’s als relatiegeschenk en wilt u die laten bedrukken? We sturen u op voorhand een handig digitaal voorbeeld. Akkoord? Dan gaan we aan de slag met de productie en verwerking. U wilt liever een ander relatiegeschenk? Kijk dan eens bij onze categorieën: Rekenmachines bedrukken of Kalenders bedrukken.

Search engine powered by ElasticSuite