Toon filters

Onze klanten beoordelen ons met een 9.2!

Bekijk alle 562 beoordelingen!
Bestseller Reeds 107 bedrijven hebben deze badgehouder besteld Reeds 107 keer besteld!

Naambadge met magneet voorzien van doming

2-3 werkdagen (onbedrukt) | 5-10 werkdagen (bedrukt)
  • Breedte 30 mm
  • Lengte 50 mm
Bekijk details
€ 4,18

Deze badgehouders met bedrukking?

  • Gratis proefdruk
  • Deskundig advies
  • Groot drukvlak
  • Met magneet

Badges bedrukken

Pagina:
  1. 1|
  2. 2
Pagina:
  1. 1|
  2. 2

Badges bedrukken met logo

Badges bedrukken met uw naam voor een congres of beurs? Een badge met logo zorgt eenvoudig voor meer naamsbekendheid. U zal zich verbazen over waar deze badges uiteindelijk allemaal terecht komen, ze komen altijd wel weer ergens boven water en zijn dan ineens van grote toegevoegde waarde. U kunt de badges eenvoudig online bestellen, wij zorgen voor de opdruk met uw logo of naam. Vervolgens kunt u de naambadges uitdelen aan uw medewerkers zodat ze representatief voor de dag komen.

Bedrukte badges

Bedrukte badges zijn het ideale middel om te laten zien wie u bent op beurzen, evenementen of congressen. Ook in de winkel is een bedrukte badge zeer representatief. Wij leveren naambadges in aluminium, hout, plastic en allerlei andere materialen. Wilt u er een paar honderd bestellen om te gebruiken voor een evenement? Geen probleem. Wij helpen u graag. Voor elk budget hebben wij mooie naambadges beschikbaar. De badges zijn beschikbaar in verschillende varianten, zowel transparant als in bijzondere vormen. Zoekt u naar een identify badgehouder of wellicht naar een badge met een metalen pin? Badges komen altijd goed van pas en zorgen ervoor dat anderen zich gemakkelijk kenbaar kunnen maken door middel van uw logo.

Badges met logo

Daarnaast vormen naambadges geschikte giveaways voor iedereen. Wij gunnen hen allemaal een leuke verrassing, dankzij ons uitgebreide assortiment kun je online het promotiemateriaal bestellen waar je gebruik van wenst te maken. Op zoek naar een goedkoop relatiegeschenk met opdruk? De badge is daar uitstekend voor geschikt. Dankzij het uitgebreide aanbod aan badges kunt u eenvoudig zelf aangeven welke uitvoering u wenst. Bekijk de verschillende badges en maak uw keuze of neem contact met ons op over de mogelijkheden qua bedrukking.

Laat u badges bedrukken om te gebruiken op een evenement? We sturen u altijd een digitaal voorbeeld toe, aan de hand waarvan u het ontwerp kunt beoordelen. Daarna gaan we voor u aan de slag.

Badges bedrukken met uw logo of tekst? Geen probleem, wij zorgen dat u representatief overkomt op een congres, evenement of beurs. Bestel de badges bij ons en wij laten ze bedrukken met uw logo of tekst.